Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Tu je že 6. oddaja Dober tek,

V šestem delu oddaje Dober tek se je naš novinar Anže Bašelj, v sklopu priprav na hitro bližajoči se Ljubljanski maraton, posvetil regeneraciji, ki je po mnenju strokovnjakov tako pomembna kot sam trening. Anže je tudi zato sedel na kolo in opravil turo v okolici Ljubljane, družbo pa mu je delal rekorder Marko Baloh.

http://www.sport-tv.si/novice/video-oddaja-dober-tek-6/

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Jaz sem tudi pogrešala Anžeta v 5. oddaji :D .

Prikaz trase mi je bil fajn, ker grem prvič na 21km. Sem pa ugotovila, da mimo našega bloka pritečemo na 12km, in ne 17km, kot sem bila cel čas prepričana.
V zadnji oddaji pred 15. ljubljanskim maratonom se bomo posvetili zaključnim detajlom v pripravah na veliki slovenski tekaški praznik. Brez skrbi, ne bomo vas utrudili, saj morate na prireditev priti čim bolj spočiti in dobro nahranjeni.

Kaj zaužiti zjutraj na dan prireditve vam bo zaupala Nada Rotovnik Kozjek, kaj morate storiti ko boste prišli na prireditveni prostor pa vam bo povedala Jolanda Batagelj, nekdaj Čeplak:

O svojih tekaških izkušnjah bo spregovoril tudi priznani športni novinar Igor E. Bergant, ki v svojih vrstah pogreša več tekmecev. Seveda pa smo čisto za konec pustili prostor za alfo in omego ljubljanskega maratona Gojka Osredkarja: "Glavni vzrok za neverjetno povečanje zanimanja za ljubljanski maraton v zadnjih letih je naš hiter način življenja, ki je poskrbel, da so ljudje začeli drugače razmišljati o teku in lastni pripravljenosti oziroma zdravju. Tek je ena od redkih športnih panog s katero se lahko ukvarja vsak od nas,saj je poceni, atraktivna in zanimiva. Vsako leto je približno 20 odstotkov več udeležencev, tako, da bo letos nastopilo 19647 tekačev."

Oddaja bo na sporedu v petek, 22.oktobra ob 18. uri in 30 minut. Vsi željni rekreacije vabljeni v našo družbo.

:clap: :clap: :clap: :D :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA