Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Fuuuu, imamo dve temi za prijave na ta maraton, dve za zajce, milijon za prodajo/nakup štartnine....razmetane po različnih forumih...potem pa hočem napisati kaj splošnega, pa ne najdem ustrezne teme...

Ko bo čas, predlagam da se vse te teme povezane s 15. ljubljanskim maratonom prestavijo v to področje: viewforum.php?f=56.
Ime podforuma pa se spremeni v Mednarodni ljubljanski maraton (brez zaporedne številke).
In tam klobasamo dalje tudi v prihodnjih letih...

Vse ostale splošne informacije, zanimivosti in ostalo pa objavljamo dalje v tej temi...
He, he - ti pa znaš človeka utišat... :lol:

Ma, lahko sem tudi moderator ampak zaenkrat bom samo teme od Lj maratona v en forum spravil... :wink:
Mož ki bo letos pretekel 52 maratonov v 52-ih tednih....se odločil za LM. (43-i maraton)

http://runlikecrazy.com/

Prvi vtis po prihodu v Slovenijo:

Cold, cold, very bloody COLD!! 2˚C when I landed in Ljubljana, but no rain until race day... Nice place to be though, looking for something very special here in Slovenia. One more attempt at sub-3 on Sunday, with some heavy hitters coming to town to work with me.
@lonely: Tristan je že bolj pri koncu svoje enoletne norišnice, kakor ga jaz spremljam. Vmes je imel že kar nekaj daljših tekov od 42. Fant ves čas dobre volje, fokusiran, lepo koristi to enoletno avanturo za spoznavanje sveta in ljudi. Sta vidva kaj tekla skupaj?
Tudi jaz ga spremljam na fb...tip je res "pravi".

Nisem ga še videl "v živo"...zadnji mesec je bil v Berlinu,Chicagu,St.Petersburgu...priletel je pa iz Istambula.Teče tudi kakšno 100-tko vmes (Mongolia).

Takega podviga je zmožno kar nekaj članov TF-ja ...ampak za to rabiš 100 tisoč Eur...kajti en vikend tečeš v Ruandi...čez par dni si že v Mongoliji....
se strinjam da je malce preveč tem na LJ maraton, zato bom dodal povezavo sem. pravzaprav mi je čudno, da jo ni še nihče, ker je že nekaj časa na rtvslo.si.

http://www.rtvslo.si/sport/atletika/mar ... rok/242126

vedno so bile prijavne vrečke vroča tema, pa ker smo tekači tu, bo še kdo od nas kaj povedal na to temo. kaj ni še nihče šel po vrečko :) in poslikal vsebino :). meni osebno je vseeno kaj je notri, res pa se najbolj po prireditvah veselim nekaj toplega in na žlico. tako ali tako na LM veliko dobimo in mi je važen le tek.
v vrečki za 21km je tekaška majica z dolgimi rokavi (zelena z logom, s črnimi rokavi), zelena vrečka multi purpose z logotipom, energijska sadna tablica, ena ploščica vitergina, prilogi odprta kuhinja in polet, kupona za popust za intersport in še nekaj promo materiala. vrečke so začeli deliti včeraj ob 9:00, majica popoldne že videna na fitnesu na enem od tekačev na stezi :)
Ja, eni smo že šli. Vrečka je že pri meni...

Notri je seveda štartna številka s knoflicami in čip, poleg tega pa še tekaška majica z dolgimi rokavi(za udeležence polmaratona in maratona, za rekreativni tek pa mislim, da je navadna s kratkimi rokavi), nogavice intersporta, vrečka za športno opremo, bon za testeniko in še nekaj reklamnega gradiva.

Nisem pa nikjer v vrečki našla bonov za Intersport in za topli obrok. Ne vem, ali sem samo jaz ta "srečnica" ali pa ...

Lep pozdrav in naj vas čim bolj ponese na ljubljanskem maratonu!
*ajda* napisal/-a:Nisem pa nikjer v vrečki našla bonov za Intersport in za topli obrok. Ne vem, ali sem samo jaz ta "srečnica" ali pa ...

Toplega obroka letos ne bo. Vsaj tako se je dalo razbrati iz nekaterih novic. Poglej Jozgolov link malo više. Intersportov kupon so ti pa verjetno pozabili dati.
Nazadnje spremenil Loni, dne 22 Okt 2010, 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
*ajda* napisal/-a:Ja, eni smo že šli. Vrečka je že pri meni...

Nisem pa nikjer v vrečki našla bonov za Intersport in za topli obrok. Ne vem, ali sem samo jaz ta "srečnica" ali pa ...

Bon za Intersport bi v vrečki moral biti, za topli obrok pa ga letos ni!

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA