Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Melaso se pa da kar dobiti, navadno na policah z zdravo prehrano ali pa tam, kjer je med.
Uporabniški avatar
 majacebelica
Loni napisal/-a:Melaso se pa da kar dobiti, navadno na policah z zdravo prehrano ali pa tam, kjer je med.

Sm jo končno našla. Okus ni ravno dober, ampak ok...., jo bom pa vmešala v kakšen čaj z limono. Čeprav se mi zdi že skoraj preveč lepo, da bi bilo res, da že z 2 žličkama zadostiš dnevnim potrebam. Poleg tega, ko sm o tem povprašala zdravnico, je prvič slišala, da je melasa vir železa. :roll: No, kakorkoli že, js se bolj zanašam na ostale dobrote bogate z železom. :)

lp, maja
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zdravo polžke!

Jaz sem danes odtekla zadnji tek pred LM in se od zdaj naprej pripravljam samo še s hrano(recepti ge.Rotovnik) in počitkom :D :D :D .
Glede na to, da imam za sabo 250 km več kot lani in hitrejše čase na svojih progah kot lanskega oktobra, bi skoraj morala postaviti osebni rekord, ki pa bo še zmeraj v okviru polžje sekcije :wink: .
Upam, da se kaj vidimo, ko se bomo borili v zadnjih vrstah, če pa se zgrešimo, želim vsem DOBER TEK!
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, jaz intenzivno izvajam zadnje priprave za nedeljo...totalno počivam :-- . Mentalnega treninga mi ni treba izvajat, itak mi služba izpije vse iz možganov :lol: . Spremljam vremensko napoved, da bom vedela kaj obleči poleg kiklce :wink: . In tudi moja prehrana je čisto prilagojena nedeljski tekmi...pravkar papcam sladoled :lol: :wink: .

In nato bo triperesna deteljica lepo počasi polžala proti cilju in uživala :D .

Uživajte do nedelje, v nedeljo in še potem
Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
meni je zadnji tek pred Lm odpadel... pa se ne grizem ;) je bilo potrebno tamalo peljat zjutraj do kirurga.. sem upala, da jutri naredim vsaj nekaj gozdnih km za dušo, pa me navsezgodaj čaka sestanek, potem pa služba... kar je je...projekt 21 pred zaključkom :oops:

lenči, a misliš met pod kiklco še kaj :)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:lenči, a misliš met pod kiklco še kaj :)

Ksenija, veš da, kako bi pa zgledalo, da sem čisto brez :lol: :-- . No, čisto zares, moje 3/4 hlače, 2xu , zgoraj pa dolgi in kratki rokav.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Asparagus napisal/-a:Zdravo polžke!

Jaz sem danes odtekla zadnji tek pred LM in se od zdaj naprej pripravljam samo še s hrano(recepti ge.Rotovnik) in počitkom :D :D :D .
Glede na to, da imam za sabo 250 km več kot lani in hitrejše čase na svojih progah kot lanskega oktobra, bi skoraj morala postaviti osebni rekord, ki pa bo še zmeraj v okviru polžje sekcije :wink: .
Upam, da se kaj vidimo, ko se bomo borili v zadnjih vrstah, če pa se zgrešimo, želim vsem DOBER TEK!

upam, da se vidimo :clap:
kakšna hrana pa bo na jedilniku ?
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Zdravo polžke!

upam, da se vidimo :clap:
kakšna hrana pa bo na jedilniku ?

Kakšna kocka sladkorja, gel, banana :wink: ?
Uporabniški avatar
 levinja70
Včeraj nam je naša lenči izdobavila vrečko s številko in ostalimi zadevami. Tako, da sedaj lahko rečem da gre zares.
Mi je glede kiklice padla ena hudomušna ideja. Kiklico brez vsega na tekaške copate pa nastavit ogledalčke, ki bodo obrnjeni navzgor. :-- . Bi bilo posrečeno opazovato Re- Akcijo :lol:
V trebuščku počasi kjuva (vedno, ko spomin nanese na LM) , tako je posledično tudi prebava pospešena. Zaradi "živčkov" večkrat odprem hladilnik, a ga prav tako hitro tudi zaprem. Vzrok, nihče ga ni napolnil (beri moja malenkost ga zanalašč ni napolnila)Zakaj se ve...
:laola
 *Irena*
levinja70 napisal/-a:Včeraj nam je naša lenči izdobavila vrečko s številko in ostalimi zadevami. Tako, da sedaj lahko rečem da gre zares.
Mi je glede kiklice padla ena hudomušna ideja. Kiklico brez vsega na tekaške copate pa nastavit ogledalčke, ki bodo obrnjeni navzgor. :-- . Bi bilo posrečeno opazovato Re- Akcijo :lol:
V trebuščku počasi kjuva (vedno, ko spomin nanese na LM) , tako je posledično tudi prebava pospešena. Zaradi "živčkov" večkrat odprem hladilnik, a ga prav tako hitro tudi zaprem. Vzrok, nihče ga ni napolnil (beri moja malenkost ga zanalašč ni napolnila)Zakaj se ve...
:laola

Ja, levinja tudi jaz imam že metuljčke u trebuhu :lol: Sicer že komi čakam, vendar pa me skrbi, kaj obleči zgoraj, da me ne bo zeblo, pa da ne bom po desetih minutah zakuhala. Zato sprašujem vas, izkušene polžke,kaj in koliko plasti ponavadi navlečete nase ob takih temperaturah kot so danes :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Irena, mene na štartu vedno zebe in po 2 km mi je potem ravno prav toplo :wink: . Če bodo takšne temperature, potem bom imela zgoraj dolgi rokav in kratek rokav (poletne izvedbe) in pa hlače. Se pa skušam dobro ogreti pred tekmo in čimkasneje sleči pred štartom. Itak pa je v štartni gužvi prijetno toplo, da ne govorim o adrenalinu :laola
Uporabniški avatar
 majacebelica
Vsem tistim, ki se boste udeležile jutrišnjega (pol)maratona: :cast1: in pa :clap: . Upam, da ste dobro napolnile glikogenske rezerve in odpočile noge. Jutri pa vam želim, da bi se imele kar najbolj fajn, kajti to (naj bi bilo) bistvo teka! Srečno!! Navijam za vse vas polžke! :laola :laola

Maja
Uporabniški avatar
 lenči
Maja hvala za lepe želje :clap: , polžki bomo uživali :laola . Po celotedenskem netekanju bo današnji tek pravi balzam :wink:
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA