Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Meni je bila serija oddaj všeč, koncept primeren, zame o.k. Anže, ker je veliko rekreativcev, ki so že skoraj profiji (da ne bo pomote, jaz se ne štejem med njih, jih pa veliko poznam, v glavnem prek foruma), vendar nimajo klubskega zaledja, bi bila morda oddaja za t.i. višjo stopnjo rekreacije dobrodošla. Morda pred maratonom Radenci, kjer so pogoji za tek težji, kot v Ljubljani. Morda oddaja za veliki maraton in priprave. Boš videl, ko boš pretekel 21-ko, boš sanjal samo še o ta pravem maratonu. Čestitke za oddajo in veliko užitkov jutri.
Vsem forumašem pa - Srečno jutri!
No, še to sem pozabil.
Če bo župan uspel, da bo drugo leto start v Stožicah, to ne bo več pravi ljubljanski maraton, v to sem prepričan.
Stožice so super, mislim pa da ne za množičen tek. Dušo mesta predstavlja center in stari del Ljubljane (stara dobra arhitektura), ne pa kup betona in avtocesta.
Samo moje mnenje za g. Zalokarja, ki mislim da razmišlja podobno.
bigk napisal/-a:anzebaselj zadnji dve oddaji je nemogoče pogledat, ker jih ves čas prekinja z nalaganjem. BI se to dalo popraviti?

Hvala.

klikni na oddajo, klikni play, klikni pavzo, počakaj kakšne pol ure, klikni play, uživaj v tekoči oddaji.... :wink: :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA