Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Jaz se bom pa najprej hvalil. U iber nov PB na Maratonu :laola Porocilo pa ko izvem se uradni razultat :-)
Zaradi regeneracije sem bil letos prisoten na LM kot navijač v prisotnosti hčerke in sem uspel ujeti nekaj FOTK
Na nasprotni strani v prvem krogu sta vneto navijali tudi dve ženski, mimo priteče neka ženska tekmovalka-med zadnjimi in slišim zelo podlo izjavo iz njenih ust, kar nikakor ne sodi na takšno prireditev, še huje pa da to izjavi tekmovalec-ka.
Iskrene čestitke vsem udeležencem ki ste pretekli tako polovičko kot celotno 42-ko, ter tistim ki so izboljšali tako rekord na LM kakor tudi tistim ki so dosegli PB.
Vse lepo in prav, samo spet ista zgodba, nikakor nočejo ljudem dati za piti, na koncu vsega zmanjka, na kupu pa cele gore enervita, ko pa rečem zanj, pa mi podajalec pijače pravi, da je to za one druge, jaz pa pravim, da sem enako pomeben kot oni in sem enako plačal kot oni, pa me gleda k en tulček, halo .
Mislim, da bi bil že čas, da bi glede na vsa leta izkušenj že lahko kaj izboljšali, ne pa da poslabšujejo, in potem se spomnim, da je tako kot pri politikih, saj je vsakokrat, ko pridejo naslednji, slabše.
Izgleda, da se tudi ta organizacija zgleduje po njih, žalostno, no pa bo Jankovič spet imel za kak spodrseli projekt.
Letos je bila res slaba organizacija, predvsem kar se tiče oskrbe s hrano in pijačo na cilju.
Moja želja je bila odteči pod 3:15:00.
In kako je bilo?
pol ure pred štartom ogrevanje, tekanje gor in dol. občutek kot, da sploh ne bom sposoben odteči niti pod 3:30. v glavnem slab občutek in počutje nog. grem v cono dva. štart prve skupine in malo kasneje še naša. na štartu sem videl dva balona s 3:15. kateri je pravi? :)
bil sem ob drugemu - mislim da Petru. po štartu pred mano sami pacienti in pacientke, ki se postavijo v prve cone in tam delajo samo gužvo :evil: :roll: škoda besed res.
po parih km le opazim pred seboj balon s 3:15. priklopim in držim prvi krog. pride drugi krog in držim še drugi krog. bili smo kar 'velika' grupa, a sem slab km pred ciljem pospešil, ker nisem bil siguren, da bi ob (mislim da Petru) prišel pod 3:15 - (pardon) ampak mislim, da za moje bolje dobro da sem pobegnil ker se je na koncu ura ustavila pri 3:14:28.
Najlepša HVALA našemu zajcu, vmes se komot pogovarja, poheca in vzpodbuja :clap:

LP
se pravi si tudi ti neke vrste pacient, ki rabis cono ki bo prosta od štarta do cilja še povem ti da si pacient vrste homofoba meni jeblo pa lušno v gužvi jaz ti enostavno odsvetujem da še greš če se nisi pripravljen gužvat

lp
......ne prosta od štarta do cilja, temveč zasedena s tistimi, ki so sposobni teči tako hitro kot je za cono predvideno.
Kako se pacijent takoj prepozna in oglasi :D :mrgreen: .
Bojan Ambrožič napisal/-a:Pred štartom nisem verjel da sem sposoben teči PB, vendar mi ga je uspelo sesuti na 1:16:57. Zato sem zadovoljen. OK, to ni noben dober rezultat, za gorskega tekača je pa kar v redu. :D

Hvala vsem za navijanje! Res ste bili glasni! :clap:

POROČILO NA BLOGU: http://bojanambrozic.wordpress.com/2010 ... i-maraton/

Ne zaje***at poštenih državljanov Republike Slovenje. Tvoj novi PB je odličen čas, zato si zaslužiš vse čestitke. Vse kar je pod 1:20 je super. Očitno bom sam moral posvečati več časa intervalnim treningom in teku navkreber, da bom v cilj pritekel ene 4 minute za tabo. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA