prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Prodam original športne zapestnice Power Balance različnih velikosti (S,M,L) in različnih barv (MODRA,RDEČA,ČRNA,RUMENA...) po ugodni ceni! Zapestnica preizkušeno vpliva na boljše ravnotežje,večjo fleksibilnost in povečano moč!

Zainteresirani mi pišite na zs!

Lp
Jaz ti lahko povem samo svoje subjektivno mnenje. Sam nosim Power Balance skozi cel dan in imam boljši občutek pri kolesarskih treningih ter pri turnem smučanju. Takoj po nakupu sem naredil test ravnotežja opisan na originalni embalaži in je res delovalo.
Kako je to možno me prosim ne spraševat, saj nimam pojma kakšno tehnologijo uporabljajo. Fora naj bi bila v hologramih, ki imajo vprogramirane določene frekvence...???

Imam pa sam za prodat še 4 zapestnice (PM, če koga zanima), saj se moral iz Amerike opraviti večje naročilo, da sem vzel zapestnice še za svoje kolege. Eno prodam za 15e, imam pa rumeno, rdečo in črno. Sam nosim rdečo in mi je od vseh najlepša, gre pa tukaj čisto za okus posameznika, katera barva mu je bolj všeč.
Je varianta, da padeš. Superman še vedno nisi, se pa čuti pozitivna razlika. Jaz imam občutek, da sem bolj stabilen, kot bi imel večjo moč trupa. Prav tako ni nekih manjših nihanj telesa, ki bi te lahko spravila iz ravnotežja. Je pa vse skupaj zelo težko merljivo in po mojem mnenju ni nekih objektivnih kazalcev ali stvar res deluje...
Sam sem pač naredil test, opisan na originalni embalaži, in je res delovalo.
Cena mislim, da je v USA 24dolarje. V EU se prodaja tudi po 33eur???wtf, ponaredki pa tudi za manj.
Sam sem naročil več zapestnic iz USA, poslal pa mi jih je prijatelj na izmenjavi, tako da sem prišparal na poštnini in ni bilo carine. Če te zanima, jih imam še nekaj in prodajam po 15eur eno, kar je ravno toliko, da si pokrijem stroške in še vedno ceneje, kot da jih naročaš sam. Lahko mi pošlješ pm ali peromtb@hotmail.com če te zanima.

Drugače pa Pranger=Pegasus???
Aja, še to sem pozabil. Sevanja seveda ni, ker ne gre za izdelek v takem smislu. Hologrami na zapestnici naj bi oddajali frekvence, ki naj bi pozitivno delovalo na človeško biopolje in ga okrepilo. To je njihova uredna razlaga, kakor jo jaz razumem. Imaš pa stran www.powerbalance.com al pa google it :D
Test je opisan na originalni embalaži, more pa biti tudi na uradni spletni strani. Drugače gre pa nekako tako, da daš roke ob telo in obrneš dlani navzven. Z prste obrneš navzgor.
Istočasno stojiš na eni nogi. Druga oseba, te na strani, kjer je noga dvignjena, poskuša spraviti iz ravnotežja. To naredi tako, da s pestjo potiska tvojo roko proti tlom. Pritisk mora biti enakomeren.
To ponoviš najprej brez in nato z zapestnico. Pri meni se je poznala razlika, žal pa se pri vseh ne.
Eden od testov je tudi taksen:
Stojis s stopali cisto skupaj. Eno od rok dvignes naravnost gor do visine brade nato pa jo zacnes obracati nazaj. Prides do tocke ko ne gre vec. Nadanes si zapestnico in postopek ponovis. Roka gre bolj nazaj. To je preizlus fleksibilnosti. Je pa res da je odvisno od vsakega posameznika ali v to vrjame ali ne. Sam zagotovo sodim med tiste, ki si tega nebi nikoli narocil ampak zgleda da sem tokrat naredil pravo potezo!
Lp
Ja... tudi to je eden izmed testov, ki pa po mojem mnenju ne pokaže ničesar. Prvič narediš gib brez zapestnice, drugič pa z zapestnico in v drugo je fleksibilnost boljša. V drugo bi bila fleksibilnost boljša tudi brez zapestnice. To pa zato, ker si prvič mišico že raztegnil do neke točke in je imela mišica zato že večji razpon gibanja.
Tudi ko npr. delaš dinamični strečing, razne zamahe itd. lahko v vsaki ponovitvi narediš daljši gib, ker se mišica razteza.
Še to, danes nekje zvečer bom naročal iz www.powerbalance.com zase eno verižico. Če kdo potrebuje še kaj naj me kontaktira. Cena je pa toliko kot piše na strani pretvorjeno v EUR. Poštnino bom itak plačal sam že za svoj izdelek, carine pa tudi ne bo, ker mi bo iz USA izdelek poslal prijatelj, ki je tam na izmenjavi.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA