Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:3.km.V Ljubljani je "tako imenovana" vlačuga,kaj je to?

25 let sem živela praktično na Ljubljanskem gradu (ali tik pod njim), vzpenjačo pa so naredili šele potem, ko sem se odselila :( Ima pa izvirno ime :lol:
nana napisal/-a:
bojanm napisal/-a:3.km.V Ljubljani je "tako imenovana" vlačuga,kaj je to?

25 let sem živela praktično na Ljubljanskem gradu (ali tik pod njim), vzpenjačo pa so naredili šele potem, ko sem se odselila :( Ima pa izvirno ime :lol:

Priznam, da za to ime še nisem slišala. A to je neko ljudsko poimenovanje?
Tisti, ki ste že bili na tej tekmi nam lahko mal opišete kakšna je trasa, vzdušje, organizacija, vreme....Mal me ima, da bi šel popravit rezultat iz LM. Koliko je še prostih mest na busu?
Hvala
A zna kdo tola njihov naslov za nakazat štartnino prevest iz italijanske v slovensko obliko ...

1) bollettino postale al C.C.P. 65461287 intestato a Eventi Sportivi Palmanova – Piazza Garibaldi,
2) bonifico bancario tramite Banco Posta IT 90 U 07601 12300 000065461287 intestato a Eventi Sportivi Palmanova
3) bonifico bancario tramite CrediFriuli IT 73 E 07085 64050 005210016450 intestato a Eventi Sportivi Palmanova

Jst bi pač nakazu prek klika, pa nimam pojma kera varjanta je prava ...

hvala
Pa kaj sploh pomen to t prvo?

Da daš denar v kuverto in pošleš skp s prijavnico?

Nekje sem prebral, da tujci lahko plačajo tut na dan tekme .. je to res .. oziroma kako je pol s štartnino .. predvidevam da ni 13 eur ..
lzajc napisal/-a:Tisti, ki ste že bili na tej tekmi nam lahko mal opišete kakšna je trasa, vzdušje, organizacija, vreme....Mal me ima, da bi šel popravit rezultat iz LM. Koliko je še prostih mest na busu?

Meni se zdi, da je trasa vsako leto nekoliko drugačna. Letos obljubljajo še cilj drugje, tako da... Organizacija je bila še vedno dobra, okrepčevalnice na cca 5 km. Vzdušje? Jaz sem do sedaj drugo polovico še vedno tekla bolj med osamljenimi, če si hiter, boš imel več družbe. Vreme? A se hecaš?
Glede prostih mest na busu preveri na 1. strani :wink:
he,he, z vremenom sem mislil bolj to, če potrebuješ kakšen kamen v žepu in kakšne so temperature običajno tak čas na obali.
nana napisal/-a:
lzajc napisal/-a:Tisti, ki ste že bili na tej tekmi nam lahko mal opišete kakšna je trasa, vzdušje, organizacija, vreme....Mal me ima, da bi šel popravit rezultat iz LM. Koliko je še prostih mest na busu?

Meni se zdi, da je trasa vsako leto nekoliko drugačna. Letos obljubljajo še cilj drugje, tako da... Organizacija je bila še vedno dobra, okrepčevalnice na cca 5 km. Vzdušje? Jaz sem do sedaj drugo polovico še vedno tekla bolj med osamljenimi, če si hiter, boš imel več družbe. Vreme? A se hecaš?
Glede prostih mest na busu preveri na 1. strani :wink:
Avtobus se počasi polni,možno je tudi,da nas bo samo petdeset,
pri tej hitrosti prijav,prijave bom odal 02.11.
Naj ponovim zaradi slabih izušenj s prejšnih let,
sprejemamo samo tiste,ki gredo z busom.
Vse številke skupaj(za nas z busom),dvignem jest.
Cilj teka je spremenjen,prav tako dvig številk,
avobus ne bo več tako blizu mesta,kjer se dvigujejo številke.
Hvala za razumevanje!
Tkole zgleda,trenutno.
Tudi Erika in raf gresta v palmanovo. Nakazilo bo vidno jutri in sem čakal , ker je bil prej še lm in ker sem odlično preživel zadevo je sedaj čas, da gremo spet osvobajat padsko nižino........s supergami na nogah......TF-korpus gre v napad!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA