Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Tako kot lani bo tudi letos :D

Torej vrstni red, ime oz. vzdevek, število krogov in skupni čas teka bo na razpolago ves čas teka :lol: , uvrstitev po vsaki uri pa bo objavljena tudi na vidnem mestu, za tiste seveda ki si bodo vzeli vmes čas za ogled rezultatov :lol:

Slika
Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:Kaj se vsi na tole stojnico spravljate? :twisted:
Mene zanima nekaj drugega ... WC je tam?

Špela WC... Tuši, tuši tudi to nekaj šteje. Ma tam sem bil samo lani ampak bilo je super. Bravo Rajko. :clap:
Uporabniški avatar
 ROSI64
natasa napisal/-a:Tisti, ki je pogledal startno listo ve, da bo Neža Mravlje vsaj v ženski konkurenci krepko popravila rekord , ki pa po moje ne bo nedolžen niti v moški konkurenci :clap: .

A ostale ženske ste se pa že pred tekmo predale :--

Dajmo dekleta :laola
Uporabniški avatar
 Loni
ROSI64 napisal/-a:
natasa napisal/-a:Tisti, ki je pogledal startno listo ve, da bo Neža Mravlje vsaj v ženski konkurenci krepko popravila rekord , ki pa po moje ne bo nedolžen niti v moški konkurenci :clap: .

Kje pa, medve z Natašo imava posebno taktiko, je glih v postopku patentiranja :wink: Ker bova delovanje preverili šele na Sladkih6, o postopku zaenkrat še ne moreva poročati. O rezultatu pa tudi ne :--

Ko že glih bašem čisto nedolžno Natašo v tole, samo še nekaj, tale dotična deklica je imela lani tako žalosten pogled na obrazu, da sem se dvakrat spravila nazaj v superge in štancala kroge 6 ur skup. Če ne bi bilo nje, bi zaključila že po 21ih. :clap: Evo, to ti je ta prava motivatorka, nič rep med noge. :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
Loni napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Kje pa, medve z Natašo imava posebno taktiko, je glih v postopku patentiranja :wink: Ker bova delovanje preverili šele na Sladkih6, o postopku zaenkrat še ne moreva poročati. O rezultatu pa tudi ne :--

Ko že glih bašem čisto nedolžno Natašo v tole, samo še nekaj, tale dotična deklica je imela lani tako žalosten pogled na obrazu, da sem se dvakrat spravila nazaj v superge in štancala kroge 6 ur skup. Če ne bi bilo nje, bi zaključila že po 21ih. :clap: Evo, to ti je ta prava motivatorka, nič rep med noge. :clap:

@Rosi64 - ........ moj namen oz.taktika ( sori Loni moram izdat :wink: ) na Sladkih 6 ni "dirkanje" za rekordnimi kilometri ali rezultatom....odtekla bom v stilu letošnjega LM in naredila en dober ultra trening brez poškodb, če bo tako se bo itak nabralo nekaj čez 60 km :wink:.....sicer moram pa še nekaj moči privarčevat, saj grem direktno iz Sladkih 6 na martinovanje nedaleč stran :lol: tam bo treba pa plesat :lol: .

Loni ....letos ne bo nič drugače :-- , samo da bom letos tudi jaz "štancala" kroge celih 6 ur...no upam :oops: .
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ...

Jest mam pa eno vprašanje!
Zanima me, če ma mogoče še kdo kak sedež frej v avtomobilu?
V eno smer imam sigurno prevoz za nazaj pa še ni sigurno.
Tko, da me mal zanima, če se bo dal še eno rit kam uštulit za nazaj grede :wink:

Ma kdo kaj lufta?

Lp IRA
Uporabniški avatar
 ROSI64
IRA napisal/-a:Dan ...

Jest mam pa eno vprašanje!
Zanima me, če ma mogoče še kdo kak sedež frej v avtomobilu?
V eno smer imam sigurno prevoz za nazaj pa še ni sigurno.
Tko, da me mal zanima, če se bo dal še eno rit kam uštulit za nazaj grede :wink:

Ma kdo kaj lufta?

Lp IRA

Za nazaj se lahko tudi v moj avto usedeš. Za majhno ritko bo plac. :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA