Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Asparagus
Kljub temu, da je tale tek tako pohvaljen :clap: , nekako nimam motivacije, da bi spet tekmovala, čeprav samo s sabo in prepuščam svoje štartno mesto komu drugemu.
Uporabniški avatar
 AVI
Asparagus napisal/-a:Kljub temu, da je tale tek tako pohvaljen :clap: , nekako nimam motivacije, da bi spet tekmovala, čeprav samo s sabo in prepuščam svoje štartno mesto komu drugemu.

ej, jej, jej...kaj pa je sedaj tole...ti samo lepo pridi v Sladki vrh...ker tam imajo poleg polnih miz sladkih dobrot tudi kakšen motivacijski kolaček...a ne, miciM...čeprav sva bila že poštenu na koncu...sva še kar krožila in krožila....tako, tudi motivacija se najde... :--
:lol: :lol:

sedaj pa nič komplicirat in torbo spakirat.... :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
AVI napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Kljub temu, da je tale tek tako pohvaljen :clap: , nekako nimam motivacije, da bi spet tekmovala, čeprav samo s sabo in prepuščam svoje štartno mesto komu drugemu.

ej, jej, jej...kaj pa je sedaj tole...ti samo lepo pridi v Sladki vrh...ker tam imajo poleg polnih miz sladkih dobrot tudi kakšen motivacijski kolaček...a ne, miciM...čeprav sva bila že poštenu na koncu...sva še kar krožila in krožila....tako, tudi motivacija se najde... :--
:lol: :lol:

sedaj pa nič komplicirat in torbo spakirat.... :lol:

Ja res je, motivacijski kolaček je prijel, da nama je blo kar malo žal, da je že konec :lol: :lol: :lol: ,

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Vreme napisal/-a:Eni imamo veze :wink:

Slika

*****, pa take veze. To pomeni, da boš moral naklepati točno 100 krogov in niti enega manj. Imam pa že rajši dvomestno številko z enko spredaj :--
Uporabniški avatar
 Vreme
Spoštovani tekaški prijatelji!

Ker nas le še nekaj dni loči od Sladkih6, 6 ur teka po Sladkem Vrhu, bi vam radi podali še nekaj koristnih informacij:

 Na štartno ciljnem prostoru vas pričakujemo od 9. ure dalje. Navodila za pot do nas, najdete na spodnji povezavi:

http://vreme.hobby-site.com/sladkih6/in ... &Itemid=31

 Ob prijavi boste dobili štartno številko in spominsko majico Sladkih6. Ker smo letos naročili tudi ženski kroj majic, ki je nekoliko manjši od moškega, naj vas opozorim, da boste ženske dobile majice za eno številko večje, kot ste jih navedle ob prijavi.

 Letos kroga za ogrevanje ne bo, ker lani ni bilo dovolj zanimanja. Bo pa proga, tako kot vsako leto, označena s talnimi oznakami. Start teka bo natančno ob 10. uri in bo trajal natančno 6 ur, pri merjenju časa pa se upošteva izključno ura starterja. Naj še enkrat poudarimo, da se v zadnji krog lahko podate še v času 5:59:59, kasneje pa ni več mogoče začeti kroga, oz. se ne bo upošteval pri končnem rezultatu.

 Kot vsako leto doslej, bodo na prireditvenem prostoru, oz. v športni dvorani, ves čas na razpolago garderobe in tuši, s pripadajočimi wc-ji.

 Po končanem teku vas pričakujemo v jedilnici OŠ Sladki Vrh, kjer se bomo najprej okrepčali z malico, nato pa pričeli z razglasitvijo rezultatov in žrebanjem praktičnih nagrad naših sponzorjev. Ker nam je tudi letos uspelo zagotoviti nagrade za prav vsakega udeleženca teka, vas vabimo, da se podelitve zagotovo udeležite. V darilni vrečki boste poleg praktičnih nagrad našli tudi letake sponzorjev, nekateri so pripravili tudi znižanja za svoje izdelke oz. storitve, dva srečneža pa bosta dobila tudi brezplačno startnino za 5. Sladkih6, ki bo v letu 2011.

Veselimo se že srečanja z vami in vam hkrati želimo sladkih 6 ur teka!

Ana, Marjetka in Rajko
Uporabniški avatar
 Vreme
Loni napisal/-a:

Slika

*****, pa take veze. To pomeni, da boš moral naklepati točno 100 krogov in niti enega manj. Imam pa že rajši dvomestno številko z enko spredaj :--

Loni obljubim, da bom do konca zime naredil preostale kroge :--
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:kolikor se mi zdi si jih že v uverturi ogrevanja krepko čez stoo naredil i nzato ti cifra čisto pristaja.

Sem šel preverit, natančno 61 krogov sem naklepal, torej mi ostane še samo 39 :--
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:
raf napisal/-a:kolikor se mi zdi si jih že v uverturi ogrevanja krepko čez stoo naredil i nzato ti cifra čisto pristaja.

Sem šel preverit, natančno 61 krogov sem naklepal, torej mi ostane še samo 39 :--

Spet boš prekoračil normo :clap:
Uporabniški avatar
 5rca
Loni napisal/-a:

Slika

LONI, ne se hecat ... to pomeni, da jih moram 50 naklepati??? niti v sanjah jih ne bom :--

Vreme ... bo :)
Obeti
V petek in soboto bo suho vreme. Več sončnega vremena bo v vzhodni Sloveniji.
itak :clap:
Uporabniški avatar
 Rollback
Ker je ŠC Maratonc tudi sponzor tegale super dogodka imate vsi udeleženci do konca letošnjega leta 20% popust pri vseh nakupih v naši trgovini.

Poleg tega boste tisti, ki se predhodno najavite tukaj, lahko poskusili minimalno obutev - Terra Plana EVO. Zaenkrat imam planirano, da vzamem številke 38,39,40, 42 in 44. Čevlje boste lahko testirali kak krog, jih kupili ali naročili -- z posebnim "sladkim" popustom - 30% samo na ta dan. :D
MPC za par čevljev je 124,90€.

Če vas torej mikajo EVO, zapišite tukaj ali javite na mejl

še ena fotka:
Terra Plana EVO Two.jpg
Terra Plana EVO Two.jpg (22.83 KiB) Pogledano 3220 krat
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13