Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

muc napisal/-a:Kolk tekačev se pa pričakuje?..mene mal vleče, da bi šel mal noge pretegnt.. :wink:

Ker je lep tek, dobra organizacija, nizka startnina,..... :clap: je vedno velika udeležba :D tako da konkurenca bo velika in bo potrebno "ornk" pretegnit noge :--
Ma, oštja, imam dejla čez glavo. Zdej sem dva dni kaki pobirala. Sva ga nabrala za vas - ma kar nejki...kg...
Pole sem morala vse kalčke in otrobe prepakirat - tudi groznega dejla, vam povem, nej konca... in pole moram še kej nabavt za žejo....
in pole... vse papirje zrihtat... in pole... mal otroke pogledat, da me ne pozabijo... in pole... mal tega.. mal onga... in pole,
ojej, moram šibat na občino po zastave....
Bay bay
pridem več ksno
No, jaz tudi, ker v nedeljo bom na drugi strani kucla, v idrski luknji. Ma se mi jutri obeta izlet do Vipave. Čuj, kaj Marjanca še ima saj veš kaj - tisto dobro za lizat :wink:
ROSI64 napisal/-a:Men pa sedaj ni jasno: :bum: a je to kulinarično ali tekaško tekmovanje ??? :lol: :lol:

Ma Rosi, ti sploh vejš, da je kaki idealna zadeva za take tekače, ku smo mi?
Nejma, de nejma....
Da ne govorimo od kalčkov .... BITI ŽIVLJENJA... ej,...
Zarad tega ti niti umret ne bo potrejba, tolk je vsje zdravo....
Pridem....in sploh ne dvomim v kakovostno organizacijo prireditve...kajti zadeve pri katerih ima "prste vmes" naša zz-topka...so vredne udeležbe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA