Projekt, 3 dni - 3 PST, je končan
1. krog. Najtežji krog. Bilo je zelo hladno. -1. Na Golovec sem sopihal kot parna lokomotiva, na Peruzzijevi pa zmrzoval. Poznala se utrujenost od LM. Spraševal sem se o smislu tega projekta.Po teku sem prehodil 10 km, pokosil travo (1 ura košnje, da ne bo kdo mislil, da imam samo 10x10 metrov), zato sem popoldne - zaspal

Doma so zavijali z očmi
2. krog. Bilo že lažje. Temperatura je bila okoli +10. Na Golovec je šlo lažje, vendar sem dvakrat hodil nekaj 10 metrov. Na tistih "neskončnih ravninah" mimo Murgel, vsaj tako se mi je zdelo

, me je pričelo boleti desno stopalo. Zmanjkalo mi je tudi vode (1,5l). Kljub vsemu, se mi je vrnila volja do teka.
3. krog. Še najlažje. Vsaj začetek. Pridružil se mi je grb. Na začetku sva kar dobro "žgala", na Golovec malo manj, na vrhu je bila taka megla, da sva se ob spustu skoraj izgubila oziroma zgrmela po strmini. Na koncu sem bil kar vesel, da je bilo konec projekta, sploh zato ker mi jutri ne bo treba teči
Statistika. Merjeno od doma z GPS loggerjem (
http://global.mobileaction.com/product/ ... tU_USB.jsp). Tekel sem brez ure.
1. krog. 30.10.2010. Začetek ob 4:44. 33,5 km. 2:51:26.
2. krog. 31.10.2010. Začetek ob 4:33. 33,6 km. 2:50:24.
3. krog. 01.11.2010. Začetek ob 4:05. 33,4 km. 2:51:04.
Ugotovitve. Hrana. Nažiranje zvečer je nepotrebno. Zajtrkovati, tudi pol ure pred tekom, je obvezno. Prav tako po vsakem teku - čokolešnik. Pijača. Obvezno poiskati kakšne skrite kotičke ob PST, kjer bom imel spravljeno kokakolo. In za konec: preteči PST vsak dan je zaj*
Hvala grbu, ki mi je delal družbo in ostalim, ki ste navijali zame