prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Petya napisal/-a:Kako je pa z nami, ki imamo status novincev? Kaj se šteje za vstopnino...štartnino?
Upam, da ne prelaufan (pol)maraton. :))
Lp.

ah..ne...ni teba prelaufat maraton...velja pa kakšen ultramarton.... :lol: :lol: :lol: ..ne, ne...se samo malo hecam...ti, samo pridi....drugače pa..tečemo po lastnih sposobnosti....kakor in kolikor komu odgovarja....eni gremo malo daljši in morda malo hitrejši krogec cca. 14 km....eni pa malo krajšega v zmernejšem tempu cca. 10 km....tako, da se za vsakekga nekaj najde....po večini pa sledi še obisk pri AnainLizi v Maratoncu.

aja...vstopnina....hm...hm...hm.hm....sladkišev se res nikoli ne branimo... :mrgreen: ...hehehhehehe :lol: :lol: :lol:

P.S. Z današnjim dnem začenjamo K-Rožnik ob 17. ih -- ZOO-parkirišče
Pa smo ga oddelali...sicer sem imel občutek, kot bi imel ročno zavoro :lol: , kar pa je tudi razumljivo. No, smo pa malo skrajšali "ta dolgi" KRožnik.

Sta se nam pa pridružili še dve novi K-Rožnikarce...tako, da dobrodošli, na nadaljnih kroženjih.... :D

Družba pa kot ponavadi - odlična. >Le tako naprej, čeprav bodo dnevi vedno krajši in hladnejši se mi ne damo in tekamo naprej. Za zdravje in boljše počutje oziroma: "En K-Rožnik na teden, pa je zdravnik videti pav smešen." :lol: :lol: :lol: :lol: Hec mora bi!
Tako....mrtvim smo se posvetili in se na njih spomnili...sedaj je čas, da se spomnimo še na žive in aktivne, in ni lepše prilike kot KRožnik nudi jo z zaključkom v Maratoncu pa sploh nam je lepo.... :D

Ker smo majčkeno premaknili uro je priporočena oziroma skoraj obvezna oprema naglavna lučka. Štart pa ob 17.ih. :D

Se vidimo in lep pozdravček!

P.S. Izgovori ne veljajo, :nono: vreme pa je zgolj zato, da vemo kako se obleči.... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:P.S. Izgovori ne veljajo, :nono: vreme pa je zgolj zato, da vemo kako se obleči.... :lol: :lol:

Izgovori veljajo, se grem popoldne maaaaalo polepšat :-- , pred odhodom je treba nekaj narediti zase ... :--(
Lepo tekajte in lepo se imejte in kej na nas mislite :mrgreen:
maca napisal/-a:Izgovori veljajo...
Lepo tekajte in lepo se imejte in kej na nas mislite :mrgreen:

Glede na podaljšan vikend, je tudi dan počitka malce zamaknjeno premaknjen na danes. Pamet pravi, noge pa tudi, da naj ostanejo doma.
Cormi napisal/-a:Po dolgem dolgem času, več kot letu dni, sem se pridružila kroženju po Rožniku. Šefi, startno mesto in startna ura so se med tem zamenjali, luštno je pa še zmeraj :D

Upam, da se še letos vidimo za en krog. Pa čeprav zadnji torek v veselem decembru.
Aja, v torek je debata majčkeno nanesla tudi okoli ure štarta KRožnika tako, da sedaj sprašujem ali vam ura ob 17.ih ustreza ali je prezgodaj ali prepozno :mrgreen: .....

Res je, da bomo v zimskem času v sakem primeru tekli po temi, pa naj štartamo ob 17.ih ali 17.30.

Torej le na dan z besedo......pa da vidimo kakšne so želje... :D
pajo napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Po dolgem dolgem času, več kot letu dni, sem se pridružila kroženju po Rožniku. Šefi, startno mesto in startna ura so se med tem zamenjali, luštno je pa še zmeraj :D

Upam, da se še letos vidimo za en krog. Pa čeprav zadnji torek v veselem decembru.

No, saj zato smo se pa mi 3je danes srečali, če smo se že včeraj skrivali :wink:
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA