Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

BoF napisal/-a:Direktno iz Jutarnjeg lista:

IX. korpus brine i Silvija

Talijanski premier drži se za glavu! Pored kurvanja po vilama sada mu na obilazak dolazi slovenački trkački drim tim pod lozinkom : Vi ar min, vi ar med end vi ar bek!

Talijanski premijer Silvio Berlusconi proglasio je izvanredno stanje i na konferenciji za novinare najavio kako se očekuje da će broj Slovenaca dodatno porasti! Izdan je apel za darivanje krvi, a bit če problema i sa izvorima pitke vode. Problematična je dakako gradska bolnica, koja nije sposobna primiti ozlijeđene domačine, kad ih napale IX. korpus sa trkačkim patikama, pa se očekuje podizanje poljske bolnice.
"Situacija je kritična ", kazao je Luca Spoletini, glasnogovornik talijanske Agencije za civilnu zaštitu, prenosi agencija HINA. Talijanska civilna zaštita nakon saznanja, da dolaze Slovenci u Palmanovu održala je sastanak 31. ožujka sa znanstvenicima koji su nakon njega trebali umiriti stanovništvo.
Gradonačelnik Palmanove Giancarlo Guzarini po pregledu prijava o Slovencima je rekao: "Jebemti život, svakih sat vremena sve veća i veća brojka."

Ali u svemu tome nešto je i pozitivnog: uspješni talijanski modni dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana proširit če svoj opseg djelovanja te za Palmanovu za Slovenku poznatu pod nadimenom Nana napravit če prvi modni šik trkački kostim sa crnim čipkama u minimalističnom izdanju.

Ooo, hudo :laola
Za novo kolekcijo DD & SG sem pa prepričana, da bo pravi hit 8)
Zdravo!

Eno resno vprašanje: kako plačati štartnino? :roll: Nimam Vise, Mastercarda,... Prosim za čimprejšen odgovor. Rada bi uredila prijavo, pa sem v italijanščini bolj slaba (beri ne štekam nič sploh) HVALA
peropro napisal/-a:A zna kdo tola njihov naslov za nakazat štartnino prevest iz italijanske v slovensko obliko ...

1) bollettino postale al C.C.P. 65461287 intestato a Eventi Sportivi Palmanova – Piazza Garibaldi,
2) bonifico bancario tramite Banco Posta IT 90 U 07601 12300 000065461287 intestato a Eventi Sportivi Palmanova
3) bonifico bancario tramite CrediFriuli IT 73 E 07085 64050 005210016450 intestato a Eventi Sportivi Palmanova

Jst bi pač nakazu prek klika, pa nimam pojma kera varjanta je prava ...

hvala

Tudi jaz bi vplačal preko spletne aplikacije (Klik, SKBnet), pa me zanima, kako ste nakazoval, ker se mi zdi, da je pri varianti 2 in 3 zgoraj podana samo IBAN koda (npr. IT 73 E 07085 64050 005210016450) manjka pa BIC koda. V pravilih polmaratona sem prebral, da je za tuje atlete možno vplačilo na dan prireditve, a lahko kdo to potrdi? Pa še ena stvar, a kdo ve, če kontrolirajo ta frdamana zdravniška spričevala in ali se je sploh možno prijavit brez?
sončnica_teče napisal/-a:Zdravo!

Eno resno vprašanje: kako plačati štartnino? :roll: Nimam Vise, Mastercarda,... Prosim za čimprejšen odgovor. Rada bi uredila prijavo, pa sem v italijanščini bolj slaba (beri ne štekam nič sploh) HVALA

Za tuje tekmovalce je možno plačati štartnino v nedeljo zjutraj. Torej se pošlje samo prijavo po faxu ali na mail in se nato preveri, če si med prijavljenimi kot je opisano zgoraj. Zelo hitro vnesejo prijave.
jole napisal/-a: Pa še ena stvar, a kdo ve, če kontrolirajo ta frdamana zdravniška spričevala in ali se je sploh možno prijavit brez?

So napisali, da je za tuje tekmovalce dovolj prijava, ker z njo izjavljamo, da smo zdravstveno "neoporečni" in prevzemamo vso odgovornost. Lani kontrole ni bilo.
lenči napisal/-a:
jole napisal/-a: Pa še ena stvar, a kdo ve, če kontrolirajo ta frdamana zdravniška spričevala in ali se je sploh možno prijavit brez?

So napisali, da je za tuje tekmovalce dovolj prijava, ker z njo izjavljamo, da smo zdravstveno "neoporečni" in prevzemamo vso odgovornost. Lani kontrole ni bilo.

Hvala za odgovor :D Sem tudi jaz razbral iz Regolamenta, da tujci že samo s prijavo potrdimo, da smo "sposobni za športno aktivnost" ( :roll: mislim, kaj še vse ne), ampak rajši vprašam vas taizkušene.
nana napisal/-a:Prosim, če se mi nujno javi Robert RUPAR. Če ga kdo pozna, prosim, da ga opozori.

Jaz poznam Pavla Ruparja, sem ga večkrat opozarjal, pa me ni poslušal... :rol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA