Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Za 40 evrov pa bo organizacija ziher vrhunska, čeprav imam jaz nekaj pomislekov o tem kaj je za koga vrhunska organizacija :oops:

Je pa tko, da razni boni in majice in take stvari so bolj tko tko, saj vemo, roko na srce jaz imam doma majc ne vem kolk, od tega jih je žal uporabnih bolj malo, al so mi velik prevelke, al pa je taka kvaliteta da te ubije, žlahta pa tud ni tak velka, da bi lahk vsakič vzel enmu majco.

Mogoč mal v razmislek organizatorjem ali naredit dve štartnine eno z eno brez majice ali pa se spomnit še česa drugega, ne vem tekaške hlače (pred leti smo mislim da v Vipavi dobili kar uporabne brezrokavnike).

Je pa res tek je super, trasa in vse, če bo letos še oranizacija na nivoju, se boste meli res odlično. No pa da še mal rečem o tem, kaj mam jaz za vrhunsko organizacijo pri takem teku. Okrepčevalnice na vsaj 7 km, na njih pa voda, kak energijski napitek, pa kako sadje, keksi, mogoč coca-cola. Dobro označena trasa, da se ne zgubljam v cilju pa nekaj da se lahk umijem in preoblečem, pa nekaj za pojest, tu pa nisem preveč zbirčen (a se komu zdi, da zahtevam preveč).

Če je to je zame tek odlično organiziran. Ampak, da to dosežeš pa je za dobrih 50 kilometrsko traso po mojem mnenju odločno preveč.
8) Spoštovani športni prijatelji, cenjeni ljubitelji športa, ...

... malo replike ...za zdaj smo apsolutno na zemlji, no enega dneva pravijo da vsi (večstransko) brez kakršnekoli rezervacije pridemo na nebo ... no BOLJ TOČNO mi smo za zdaj "med zemljom, morjem in nebom" ...

Pa da se malo spomnimo kratke preteklosti UPM "Istra..." ... zamišljenog kot training day in predbožični poklon za dobre prijatelje in "sladokusce" ... začet je samostojno z entuzijazmom in za njega nimamo nobenega pokroviteljstva (ne bomo o cifrah, saj so vam za podobne projekte znane) ...

Za zdaj in seveda za naprej, s vašim razumevanjem, zavestni momenta in situacije planiramo ga razvijati v okviru lastnih možnosti, brez družbene potpore, v kratkem kot do zdaj.

Projekt je ADVENTURE OUTDOOR LONG DISTANCE tipa (NE URBANEGA, NE stadionskega, NE krožnega, NI LJ tiražen, ...), in terenski je to lep kos še lepše Istre ... v srcu vsakega od vas - "nas" ... na katerem se tudi mi "terenski" fest razletimo za njegovo kritje ... res je tudi to da pri takih tekih skozi naravo ... nisi opažen oz. "nisi v centru pažnje" od strane publikuma (kot pri recimo URBANIH tekih), no sigurno je to da "nisi manj vreden, tudi mi ne" ... no in to za nekatere ima svoj smisel, "večjo" SF vrednoto in se vedno več ceni, ...

Nasplošno imamo stav in sistem da nam noben tekmovalec ne predstavlja "golo statistiko" in dvo, tro, štiri znamenkasto številko ... temveč vsi smo mi v funkciji promotorstva gibanja, turizma in zakaj ne ... življenja v našem svetu, na naš način.

Resnici za voljo, s entuzijazmom pristopamo našem delu, in zadovoljstvo nam je delati malo drugačne stvari od drugih, ...

Pogoji UPM "Istra ..." v XII mesecu varirajo od kratkih rokavov l. 2006. do snega in -12C l. 2009., procena razmer je pa resnično "zlata vredna", a na terenu se iskaže kot "dijamantna".

In seveda je projekt kar zahteven v vsakem smislu, zahteva tudi ozbiljen "tekaški pristop" temi, če je malenkosti razumevanja za "naše delo in kakšno nesavršenost" v opisanih pogojih, nam predstavlja radost.

O sami organizaciji ... vse je jasno, finančno je že opisana ... cenovni razred razdalj v poprečju standarda minimaratonov je 1.0 EUR /km, ... se pravi z prešteto km razdaljo je več nego opravičen, velja in za kratke razdalje ... dodamo li tem pogoje in termin (XII mesec), cena je še nižja ... kot je navedeno.

Po predprijavi pošljemo obrazec za plačilo.

Sam projekt "lahko se izračuna", ni neki "BIZNIS", "tako množični pa nismo" ... noben "ne trpa pare v žep", "te grejo iz žepa" in najhujše kritičare "s dolžnim spoštovanjem" vabimo oz. rabimo kot pokrovitelje ...

No po "resnici za voljo", za zdaj in seveda vedno naprej, velja za vse, s dobro in prijazno voljo, vljudno vabljeni na SF projekt ... med zemljom, morjem in nebom" ...

Toliko o vsem in nam, več o celotnem projektu, posebej pod VAŽNO !!!
http://www.maratonumag.hr/Projects/Cup_ ... ra_SLO.htm
Nazadnje spremenil predrag, dne 15 Okt 2010, 18:37, skupaj popravljeno 6 krat.
Prva tri leta sem bil udeleženec in nisem opazil neke stvari, da bi tukaj izpostavljal. Lani nisem šel, ker je bilo že pri nas tako slabo vreme, da mi tak izlet ni predstavljal veselja, čeprav sem bil prijavljen. Letos se verjetno pojavim četrtič. Na tretji varianti je bilo poskrbljeno skoraj za vse ... tudi hrana in tuš. Motilo me je pa to, da se ni uradno meril čas. Lani je baje bilo to urejeno? Torej je to še en razlog, da se spet vidimo v Istri med nebom in zemljo. Če bo med nebom in snegom, me ne bo :D
Biz napisal/-a:Novigrajski triatlon je bil super, ampak za tole razdaljo sem pa še preveč zelen. Mogoče vas pridem pogledat, če bom ravno takrat na morju.

Poleg cele so možne še druge razdalje: Savudrija - Buje (24 km), Buje - Novigrad (29 km) in
Grožnjan - Novigrad (22).
jegart napisal/-a:Kakšen znesek popusta za nas nad 60 let.Ker glede razdalje Koroška Savudrija je res malo preveč.

Piše, da 20%.
Biz napisal/-a:Nana hvala za info, je za razmislit. Edino česar ne najdem v razpisu je varianta Savudrija-Buje.

Obstaja, sem jo pretekla leta 2008. Cilj le-te je kar pri okrepčevalnici na Bujah. Kar so seveda pozabili omeniti in sem ga še par km iskala po naselju. Potem pa velja "znađi se sam" pravilo... Meni je Laufer tam pustil avto, on je startal na Bujah, spotoma sem pobrala še maco v Grožnjanu in sva jo mahnili v Novigrad.
Loni napisal/-a:
Biz napisal/-a:Nana hvala za info, je za razmislit. Edino česar ne najdem v razpisu je varianta Savudrija-Buje.

Obstaja, sem jo pretekla leta 2008. Cilj le-te je kar pri okrepčevalnici na Bujah. Kar so seveda pozabili omeniti in sem ga še par km iskala po naselju. Potem pa velja "znađi se sam" pravilo... Meni je Laufer tam pustil avto, on je startal na Bujah, spotoma sem pobrala še maco v Grožnjanu in sva jo mahnili v Novigrad.

Lani sta to razdaljo tekla moja sodelavca. So pa spraševali, če imata urejen prevoz.
... nove informacije !!!

zaradi več razlogov že pojašnjeno na temi TF,

štartnine za UPM Istra ..., smo dogovorno stavili v malo boljše okvire cen s možnostjo popusta, več pa na spl. strani pod projekti SLO UPM "Istra ...
http://www.maratonumag.hr/Projects/Cup_ ... ra_SLO.htm

Vsem pa najlepša hvala za reakcije in nasvet, po pravočasni prijavi uveljavimo še ev. dodatni popust za plačilo.

LPP
Ker je štartnina moji denarnici sedaj že bolj prijazna, se bom tudi letos tega teka skoraj zagotovo udeležila :D

ZdravkoC: mene tudi sneg ne ustavi, je pa res, da imam krajšo razdaljo do Savudrije :D Ampak,če bodo spet merili čas, pa ne boš hotel nič klepetati z mano, a ne da :wink:
nana napisal/-a: ZdravkoC: mene tudi sneg ne ustavi, je pa res, da imam krajšo razdaljo do Savudrije :D Ampak,če bodo spet merili čas, pa ne boš hotel nič klepetati z mano, a ne da :wink:

S teboj vedno rad kero rečem :heart
muc napisal/-a:Oj...očitno se glih ne znajdem najbolš in njihove uradne strani pa me zanima,
če mi lahko nekdo bolj na hitro pove kolk pride štartina oz. če se razlikuje glede na dolžino trase?

tnx :wink:

Štartnina se razlikuje glede na dolžino trase in čas prijave. Odvisno ali te zanima cela dolžina ali različne delne trase, pri vsaki imaš napisano A in B varianto z datumi prijave, potem pa sta še C in D varinati s 10% in 20% pribitka.
Biz napisal/-a:
muc napisal/-a:Oj...očitno se glih ne znajdem najbolš in njihove uradne strani pa me zanima,
če mi lahko nekdo bolj na hitro pove kolk pride štartina oz. če se razlikuje glede na dolžino trase?

tnx :wink:

Štartnina se razlikuje glede na dolžino trase in čas prijave. Odvisno ali te zanima cela dolžina ali različne delne trase, pri vsaki imaš napisano A in B varianto z datumi prijave, potem pa sta še C in D varinati s 10% in 20% pribitka.

Super hvala lepa za odgovor :wink:
Mogoče pa pridem sprobat vzdržljivost nog.. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA