Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Laufer
1 etapa: prihod po planu
2 etapa: dvig številk uspel
3 etapa: shoping na expu delno uspešen
V pričakovanju ...
Lp, bojanm, maca, Marinka, Laufer
Uporabniški avatar
 miciM
A ste zame že vse kupili, kar je bilo na spisku, le glejte, da ne boste brez česa prišli :lol: :lol: :lol: , pa kolajne tud vzemte, ne se jih branit :D .

uživajte

:wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Pozdrav iz tople Ljubljane, vam v deževni NY. Če niste vsega dobili na expu danes, potem ga obiščite še jutri. Važno, da so vse priprave na maraton uspešne.

Želim vam čim lažje noge in brezeveterje (to je skoraj nemogoče).

Poročajte še kaj. Smo firbčni :wink:

Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Seveda, plavi štunfki, naušniki, kavbojke v xxxxxxxxxxxssssssssss cifrah, skratka nidani. Pa kilo jabolk, je vseeno, a so rdeča ali zelena. Skratka navalite vi to kot se zagre! Slovenija vas že pogreša.
Uporabniški avatar
 mušnica
Že držimo pesti in pijemo na vaš uspešen nastop :laola
in seveda uživajte fast food nation :wink:

Vas bomo pa pogrešali v soboto na sladkih 6 :--( :--(
Uporabniški avatar
 Laufer
Ravnokar prišli z karboloadinga in hidracije. (Budweiser=5$) Prej smo izropali Niketown tako da bomo v nedeljo tekli po zadnji modi. B-)
Po ogledu zadnjega dela proge smo se odločili da nabavimo gumijaste škornje, ker je del proge pod vodo.
Še nekaj cen:
jabolko+banana=1$
kapučino=5$
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a: ...
Še nekaj cen:
jabolko+banana=1$
kapučino=5$

Sadje jejte, je zdravo, ne pa tisti kofein pit - ameriški bljak menda :roll: :lol:
Mi bomo fino navijali za vas, vam bili malo nevoščljivi, vemo pa, da nam ne boste sramote delali.
Dobro tecite in še boljše uživajte.
You :heart NY
 spela*
raziskovalec napisal/-a:ne pa tisti kofein pit - ameriški bljak menda :roll: :lol:

Točn' t'ko, kar Razyja poslušat, on že ve, ko kokakolo naroča, medtem ko se mi z raznimi turškimi, brazilskimi in barkafejevskimi brozgami bašemo. :!: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA