Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
Grrrrr, v NY še ni ura osem, pa ne morem rezultatov pogledat, ostalo je vse preobremenjeno. pa kaj pol sveta to gleda ali kaj?

Searchable results will be posted at 8:00pm on race day, Nov. 7.
Uporabniški avatar
 raf
ja tole imajo čist drugač ,kot švabi narejeno. ti težijo z plačilom 5 dolarjev za spemljanje v živo 5 tvojih maratoncev, ki so ti posebej pri srcu.
v Berlinu je bilo vse to on line brez plačila.......
Uporabniški avatar
 mušnica
Maca sporočila: čas 4:21:10 - brez klancev bi bilo še boljše. Všteti je bilo treba seveda še pozdrave malim gledalcem, ipd.
Bravo :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Laufer
Do 21 po planu 1.53 potem spil ledeno vodo in do cilja obiskal vse WC-je 4.13,10.
Maca zelo zadovoljna 4.21,10
Marinka 3.48,55 zelo vesela.
Bojan cca 3.48
Vsi navdušeni nad vzdušjem in navijanjem ob progi. Organizacija super, od doma do starta smo rabili samo 45 minut, edino kar je potrebno vzeti v zakup je 4 urno čakanje na mrazu na start. Veseli pa so brezdomci, ki dobijo veliko kosov odvžene obleke. Če veš kaj te čaka ni problema, saj smo bili pripravljeni na vse. Vse skupaj na startu izgleda kot kak begunski kamp, sedi se po tleh, na sredini vsake vasi kuhinja in WC-ji.
Kaj več pa ko pridemo nazaj.
Hvala ker ste navijali za nas.
PS: na progi srečal 2 Slovenca.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo!
Čestitke vsem skupaj in vsakemu posebej :clap: . Sem gledal tekmo na TV. Imeli ste zelo podobne pogoje kot mi pred dvema letoma.

Zdej pa spočit, pa še turizem in nakupovanje. A je ostalo še kaj moči in cekinov? :D

Uživajte!

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 raf
Bravo naši NY-čani!!!!!! Lepo, da se je vas toliko zbralo tam čez lužo in tudi mi na sladkih smo bili posredno z vam, ker smo naredili skupaj ravno toliko km, kot je razdalja do NY in mogoče še ostane kaj na zalogi, da si bi pogledali še znamenitosti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA