-  08 Nov 2010, 23:22

Hoj,
čudovite fotografije (ajajaj moje kilce),
čudovit tek (ajajaj moji kilometrčki),
enkratne čokoladne gurmanske specialitete (ajajaj jaz sem prinesla samo mandarine)

Zdaj pa dost:
imeli smo enkraten dan, minilo je kot blisk, moje koleno je bilo še kar prizanesljivo, odtekla sem 17 km in prehodila 10 km. Vse skupaj sploh ni tako slabo, seveda če se ne primerjam z ostalimi, kot je to dobro rekla Bernarda. Da skrajšam: tek je enkraten, če tečeš ker navijanje dojadi slej kot prej.
 ker navijanje dojadi slej kot prej.
Lepo vas je bilo videt vse po vrsti, Vreme in družinica hvala za prelep dan.
LP, Sončka

čudovite fotografije (ajajaj moje kilce),
čudovit tek (ajajaj moji kilometrčki),
enkratne čokoladne gurmanske specialitete (ajajaj jaz sem prinesla samo mandarine)

Zdaj pa dost:
imeli smo enkraten dan, minilo je kot blisk, moje koleno je bilo še kar prizanesljivo, odtekla sem 17 km in prehodila 10 km. Vse skupaj sploh ni tako slabo, seveda če se ne primerjam z ostalimi, kot je to dobro rekla Bernarda. Da skrajšam: tek je enkraten, če tečeš
 ker navijanje dojadi slej kot prej.
 ker navijanje dojadi slej kot prej.Lepo vas je bilo videt vse po vrsti, Vreme in družinica hvala za prelep dan.
LP, Sončka

in še takšna čast, da smo z organizacijsko družinsko ekipo "Vreme"
 in še takšna čast, da smo z organizacijsko družinsko ekipo "Vreme"

jaz sem imel svojih bleščečih pet minut, sedaj so žarometi uperjeni v najbolj sladko prireditev vseh časov. Ne le to, tudi tekaška špica je prišla. Rekordi padajo. Ženske, moški, starejši, mlajši .... neverjetno ....
 jaz sem imel svojih bleščečih pet minut, sedaj so žarometi uperjeni v najbolj sladko prireditev vseh časov. Ne le to, tudi tekaška špica je prišla. Rekordi padajo. Ženske, moški, starejši, mlajši .... neverjetno ....