prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:Aja, v torek je debata majčkeno nanesla tudi okoli ure štarta KRožnika tako, da sedaj sprašujem ali vam ura ob 17.ih ustreza ali je prezgodaj ali prepozno :mrgreen: .....

Res je, da bomo v zimskem času v sakem primeru tekli po temi, pa naj štartamo ob 17.ih ali 17.30.

Torej le na dan z besedo......pa da vidimo kakšne so želje... :D

Moja želja :arrow: 17.30 :wink:
Tako....posladkali smo se.....sedaj pa spet malo na iztek na KRožnik.... :D :D

Glede na želje in pobude prestavlajmo uro na 17.30, ki ostane do nadaljnega oziroma do ponovnega poletnega časa. Tema bo že tako kmalu ob štirih popoldne, tkao da bistvene razlike ne bo. :lol: Pa ne pozabit lučke_tako kot jaz prejšnjič.... :lol: :lol:

Se vidimo jutri oziroma danes, odvisno kdaj tole berete......za tiste bolj pozne - smo pa že odlaufali. :lol: :lol:

17.30 - parkirišče ZOO
Mi tudi, cukr moramo strgat dol s sebe :-- Uživajte.

PS Pravzaprav grem avto preobuvat, baje je na Gorenjskem že sneg, čeprav ga zjutraj nisem opazila. No, ja, je bila še tema zunaj.
hoj, hoj cukrčki moji.....dežeka ni bilo, tako da stopili bi se bolj težko.... imeli smo se fino kot se pač vedno na KRožniku imamo, za nameček pa še malo po lužicah skakali.....za konec pa še topel kakav v Maratoncu....lahko rečem le "la vita e bella" .... :D :D :D
papa
AVI napisal/-a:dežeka ni bilo, tako da stopili bi se bolj težko....

Dežeka res ni bilo, je bila pa ena ogromna luža, v kateri bi se z vidkulom skoraj utopila. :roll:
Tokrat mi je za spremstvo posodil eno od svojih psičk, ki je bila čisto pridna, le da me je enkrat vrgla po tleh, ker se je revica tako ustrašila enega čudno osvetljenega psa (saj jaz pa tudi).
Na kakav pa drugič, tokrat nisem imela s sabo prav nič za preobleči.
AVI napisal/-a:17.30 - parkirišče ZOO

Ali bi lahko bolj natančno definiral, kje je to. Tam so tri velika parkirišča. V torek sem šel z namenom, da bi se pridružil. Res da sem nekaj minut zamudil, toda tam nisem opazil ničesar, kar bi spominjalo na organiziran tek. Ni bilo niti kaj prida avtomobilov, nit tekačev. Ko sem šel sam malo teči naokoli sem tu pa tam srečeval po enega ali dva tekača, ki so tekli povsem ločeno in nekateri celo v različno smer, tako, da nisem imel občutka, da bi se tam res kaj dogajalo. Zanima me tudi ali se teče po poteh pod Rožnikom in po PST, ali dobesedno po Rožniku (tudi čez vrh). Zanima me v katero smer se iz parkirišča prične teči in približen potek trase. Če bom dobil saj nekoliko oprijemljiveše podatke, se bom jutri verjetno pridružil.
Uf, si pa zahteven ... :D

Parkirišče je prav pri živalskem vrtu, ne na drugi strani Večne poti. Tam je samo eno parkirišče.
Število tekačev je odvisno od dneva, zelo redko pa se zgodi, da bi bila res velika množica nad 20 (čeprav se je tudi to že zgodilo). Tam do 10 ljudi pa že. Začnejo se zbirati že nekaj minut prej, grize nihče, tako da je najbolje kar koga nagovoriti in vprašati, ali je del te skupine (redni in manj redni k-Rožnikovci se večinoma že vsi poznamo).
Trasa je narisana in opisana na prvi strani te teme, z edino razliko, da sta start in cilj premaknjena iz Mosteca pred ZOO. Torej s parkirišča ZOO se starta proti Čadu, potem na Rožnik itd. (glej opis na prvi strani) - to je "originalna" trasa. Nekateri si tale tek podaljšajo in gredo vmes tudi na PST, česar originalna trasa sicer ne vključuje.
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA