Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malo preje sem se vrnil od zdravnika, kjer sem bil zaradi pasjega ugriza. Danes popoldan sredi treninga me je napadel pes in me ugriznil v golensko mišico. Zaenkrat je zadeva povita in boleča. Upam, da bom hitro okreval brez komplikacij ter se bom lahko udeležil polmaratona v Palmanovi.
janzi napisal/-a:Malo preje sem se vrnil od zdravnika, kjer sem bil zaradi pasjega ugriza. Danes popoldan sredi treninga me je napadel pes in me ugriznil v golensko mišico. Zaenkrat je zadeva povita in boleča. Upam, da bom hitro okreval brez komplikacij ter se bom lahko udeležil polmaratona v Palmanovi.

Ajajaj, upam da ne bo hudega.
rrupar napisal/-a:Tu sem, Robert Rupar. Tudi letos sem se vam hotel pridružiti in pomagati k "najštevilčnejši" skupinski prijavi, pa me očitno ne marate :( ...

Imaš ZS :wink:
Ostalim pa hvala za "pomoč" :roll:
nana napisal/-a:
rrupar napisal/-a:Tu sem, Robert Rupar. Tudi letos sem se vam hotel pridružiti in pomagati k "najštevilčnejši" skupinski prijavi, pa me očitno ne marate :( ...

Imaš ZS :wink:
Ostalim pa hvala za "pomoč" :roll:

Ni se potrebno zahvaljevat, smo tukaj, da pomagamo! Kaj pa oni tekaški kompletek Dolče & Kafana, si ga že dobila?
BoF napisal/-a:Ni se potrebno zahvaljevat, smo tukaj, da pomagamo! Kaj pa oni tekaški kompletek Dolče & Kafana, si ga že dobila?

Ja, itak... pa da 1.500 ljudi beži pred mano :wink:
Zaenkrat 1900 prijavljenih.

Štart in cilj ...v starem mestnem jedru (štart ni na začetku obzidja).
Dvig številk...je tudi tam /Piazza Grande....do 9:00 !!!
Za organizirane skupine bo vse pripravljeno v enem paketu.
Na trgu bo tudi 10 WC-jev...šotor za preoblačenje...šotor za shrambo garderobe.
Parkinga je kar nekaj....organizator priporoča tistega pri stadionu (cca 1 km od prizorišča)
nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Ni se potrebno zahvaljevat, smo tukaj, da pomagamo! Kaj pa oni tekaški kompletek Dolče & Kafana, si ga že dobila?

Jaz bi bil tik za tabo... :evil:
BoF napisal/-a:
nana napisal/-a:

Jaz bi bil tik za tabo... :evil:

Dvomim... v cilju bom kakšnih 15 minut za tabo :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA