- 12 Nov 2010, 10:54
Pred dvema mesecema sem si kupil zgoraj omenjene tekaške šolenčke. Namensko sem jih izbral glede na teren po katerem tečem. Teren je relativno zahteven. Tečem po: nizki travi, malo po asfaltu, malo po makadamu, malo po kolovzu in veliko po visoki travi. Visoka trava je tako visoka, da se copat "potopi" v travo (je težka in povešena, sega nekje do gležnjev) in s copatom med tekom "brcam" v visoko travo. Trava je po navadi mokra in tukaj se pojavi problem, ker po tem delu trase začutim vlago in mokroto v copatu. Sprva sem vlago in mokroto pripisoval potenju noge, vendar je bilo vse skupaj preveč mokro samo za pot.
Sprašujem vas ali je to normalno, ker mogoče GTX membrano preveč obremenujem z "brcanjem" v visoko travo.
Je pa zanimivo, ker ko so na kolovozu luže in se kateri ne morem izogniti ter stopim vanjo, copat v notranjosti ne postane moker.
Hvala za vaš čas in koristen nasvete.
lp B
Sprašujem vas ali je to normalno, ker mogoče GTX membrano preveč obremenujem z "brcanjem" v visoko travo.
Je pa zanimivo, ker ko so na kolovozu luže in se kateri ne morem izogniti ter stopim vanjo, copat v notranjosti ne postane moker.
Hvala za vaš čas in koristen nasvete.
lp B