Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ko je že vse kazalo na to, da bova Lonely in jaz edina z našega konca, me je v zadnji krog poslala ZZtopka, po končanem teku pa mi je uspelo še malo navijati za hitrohodca, ki je ............. zmagal, seveda. Bil je to lep izlet z meglenega konca Primorske v sončni Zagreb. Res me je ob živce spravljal veter v prsa, malo me je tudi motila nadležna poškodbica podplata. Tek je bil v povprečju zelo hiter, saj je cca 150 tekačev teklo pod 1:38, zmagovalec Dražen Dinjar pa 1:10:59, kar je v tem vetru v prsa odličen rezultat.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 15 Nov 2010, 05:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Ma super je bilo...

V organizaciji teka nisem zaznal kakšnih večjih pomanjkljivosti...prav nasprotno...čeprav se okrog kakšnih malenkosti kregajo na njihovih forumih.

Tek je bil zelo hiter ker je veljal za ekipno prvenstvo Hrvaške... in vsak član ki je zastopal barve matičnega kluba,je bil pod hudo obremenitvijo...glede časa.

Vreme je bilo sicer lepo (18-20°C)...ampak tisti nadležen veter nas je na posameznih odsekih kar ustavljal...oziroma zahteval dodatno energijo za premagovanje kilometrine.
Trije krogi okrog jezera...s to razliko da je bil prvi daljši zaradi pravilne izmere kilometrov.

Lepo je bilo ...druga opcija bi najbrž bila ...dolgočasenje doma in TV.
E, pa da ti kažem, Roko, i nas hodača bilo 25 komada ( no, jast sem za komad in pol, pole nas je blo 25,5)

Sem malo brala po forumu, ma tevi so še hujši kukr mi, oštja, sam šinfat, šinfat, šinfat... Dejmo ga.... :evil: :twisted: :evil:
No, bom še jast, saj mi hodači nismo sploh dobili kesice...

Sem pa prav v živo doživela, da rezultatov teka ni in ni tlo bit, tako, da so že skoraj vsi odšli, ko so rezultate končno popravili. Je bla ura tam okrog štjere popoldne. Tek pa ob 11. :o
No, ja, kdor dela, ta tudi greši... in ponavadi jih slišijo prav tisti, ki največ delajo...
Se bom umaknila iz športno organizacijskih poti. Ne bom delala,.. in grešila tudi ne...
Pa bo !
Kak niste dobili? Eni hodači so jih imeli že pred tekmo. Sej veš, da šinfanje za naše teke ne pride v poštev. Pri njih je to prepucavanje med organazatorji ( Zagrebški klubi med sabo, pol pa še vsi ostali zraven) samouvevna zadeva. Nekomu nekaj ne paše, pa tud če bi delili zlata teleta. Povsod pa je daleč od idealnega, a se da.

Nč bat.
Hvala Roko za članek na PN in lepo sliko (ne zaradi mene, ampak nežnejšega spola ob meni)! Če ne dežuje bom prišel prihodnje tedne večkrat na trening na tartansko trim-stezo na Bonifiki. Če nam uspe dobiti v času dovoljenje za uporabo novega stadijona bi moral v soboto, 18.12. poskusiti izboljšati svetovni rekord M55 v enourni hoji na stezi (last Novozelandca Garyja Littla z 11.923m). Morda se vidimo?
P.S.:Kaj morda veš, če je kdo že točno zmeril dolžino trim-steze. Nekateri pravijo da je dolga 980m. Bo štimalo?
Coldinside Napisal/-a:
Zdravo ! =)
A mi zna kdo povedat kolko je dolg "nov" krog na bonifiki ?
Najdi.si zemljevid pravi da bi mogu bit po novem okoli 950m, pa me zanima ce je kdo z gps-om kej tekal tam naokoli pa mi zna potrdit al popravit =)
Lp

tisti ki imajo GPS pravijo da je dolg 970m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA