Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

SF ULTRA / ALL RUN /IND. ali ULTRA ALL RUN /MTB /DUET
Savudrija - Novigrad, 53.8 km / z uradno meritvijo časa

Savudrija --- Kanegra --- Parencana --- v. Markovac, Gamboci, Vinela --- Buje
--- Grožnjan --- Ponte Porton --- ob obali reke Mirne --- Antenal --- Novigrad,
ŠTARTNINA: A) 25 EUR do 01.12.2010, B) 28 EUR do 12.12.2010

SF HALF A
Savudrija - Buje 24.0 km /start Savudrija

Savudrija -- Kanegra -- Parencana -- s. Markovac, Gamboci, Vinela -- Buje
ŠTARTNINA: A) 17 EUR do 01.12.2010 B) 20 EUR do 12.12.2010, uz osebni povratni prevoz

SF HALF B
Buje - Novigrad, 29.8 km /start s 1pl. tekmovalcem /Buje /pri rest. "Borik"

Buje --- Grožnjan --- Ponte Porton --- ob obali reke Mirne --- Antenal --- Novigrad
ŠTARTNINA: A) 20 EUR do 01.12.2010, B) 23.0 do 12.12.2010

SF HALF C
Grožnjan - Novigrad, 21.8 km /start s 1pl. tekmovalcem /Grožnjan /gl. trg

Grožnjan --- Ponte Porton --- ob obali reke Mirne --- Antenal --- Novigrad
ŠTARTNINA: A) 17 EUR do 01.12.2010, B) 20 EUR do 12.12.2010
Pa še to:

VAŽNO !!! PREDPRIJAVE !!! VAŠA IZBIRA !!! POSEBNI POPUSTI !!!
- 10 % popust za MS tekm.-ke s tradicionalnim sodelovanjem; - 15 % popust za MS klube in RUN / MTB DUETE; - 20% popust za čl. MK Umag in tekm.-ke podkat. -18, +60 l.
opusti so veljavni isključno za predprijave zaključno s terminom plačila (A) za vse kat. M/F. Prijave (B) so odprte zaključno do navedenega datuma za vse kat. M/F.
Štartnine za vse prijave po navedenih datumih (C) s predhodnim plačilom iznašajo (B) +10% za sve kat. M/F.
Štartnina (D) zaključno s dnevom in na dan tekmovanja iznaša (B) +20% za sve kat. M/F.

Zdaj je samo še vprašanje, kaj pomeni tradicionalno :D
V izogib temu, da letošnji maraton Istra spet ne postane slaba različica treking lige kot lani :D :evil: pozivam organizatorja da:
-zagotovi dobro ozačeno progo (da poloviva tekmovalcev ne bo spraševala za pot in šla po drugi trasi)
- ne premika cilja med tekmo, da tekmovalci ne bodo prihajali v cilj iz treh različnih smeri!

Za vreme bomo pa letos poskrbeli kar sami, da bo lepo! :D
INOT napisal/-a:pozivam organizatorja da:
-zagotovi dobro ozačeno progo (da poloviva tekmovalcev ne bo spraševala za pot in šla po drugi trasi)

Glede na to, da je lani puščice na tleh prekril sneg (po 23 letih :shock: ), verjamem, da bodo letos progo še kako drugače označili (s trakovi?) :wink:
Uroš Sobočan napisal/-a:c) Vreme bo absolutno, če je malo snegeca pa ja nobenga ne moti, saj je skor isto ko na Pohorju

Te povabim enkrat, ko bo malo snegeca k nam - mi boš gaz naredil iz Ruš na Areh! Če te malo snegeca na moti...

Ok, enkrat še se sprobam spoprijateljiti s to traso. Tokrat ne računam na organizatorja sploh nič več (itak se niti enkrat do sedaj še ni izkazal) :wink:. Nahrbtnik na rame in v meh tisto kar najraje pijem (potem me zmrznjena voda na postajah ne bo več ganila). Svojo papico s seboj (k*** gleda rozine), Garmina z označeno traso v roke (jebeš sneg in slabe oznake). Sprašujem se samo zakaj bi potem dala 25€ za štartnino...
Sebi napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a:c) Vreme bo absolutno, če je malo snegeca pa ja nobenga ne moti, saj je skor isto ko na Pohorju

Te povabim enkrat, ko bo malo snegeca k nam - mi boš gaz naredil iz Ruš na Areh! Če te malo snegeca na moti...

Z veseljem, samo pričakuj bolj poletno opremo, ne palim na Goretex pa te fore :mrgreen:
:arrow: link :lol:

Sebi napisal/-a:Ok, enkrat še se sprobam spoprijateljiti s to traso. Tokrat ne računam na organizatorja sploh nič več (itak se niti enkrat do sedaj še ni izkazal) :wink:. Nahrbtnik na rame in v meh tisto kar najraje pijem (potem me zmrznjena voda na postajah ne bo več ganila). Svojo papico s seboj (k*** gleda rozine), Garmina z označeno traso v roke (jebeš sneg in slabe oznake). Sprašujem se samo zakaj bi potem dala 25€ za štartnino...

E viš to ti je baba pa pol :!: Glede zadnjega stavka....tudi jaz :roll: zato sem Inotu omenil on podvig
Sebi napisal/-a:

Ok, enkrat še se sprobam spoprijateljiti s to traso. Tokrat ne računam na organizatorja sploh nič več (itak se niti enkrat do sedaj še ni izkazal) :wink:. Nahrbtnik na rame in v meh tisto kar najraje pijem (potem me zmrznjena voda na postajah ne bo več ganila). Svojo papico s seboj (k*** gleda rozine), Garmina z označeno traso v roke (jebeš sneg in slabe oznake). Sprašujem se samo zakaj bi potem dala 25€ za štartnino...

Vau!

Vi kot da greste na "fronto"!

"Srečno vsem"! Zvone
Uroš Sobočan napisal/-a:Z veseljem, samo pričakuj bolj poletno opremo, ne palim na Goretex pa te fore

...samo ne bos slučajno...

Uroš Sobočan napisal/-a:Glede zadnjega stavka....tudi jaz zato sem Inotu omenil on podvig

...tisto je zame preveč in prepočasna sem za vas. Lahko vam grem pa za spremljavo... Z veseljem! Samo potem boste vrnili milo za žajfo in vi mene spremljali :oops:

zvone napisal/-a:Vi kot da greste na "fronto"!

Kak je že tista? Nič nas ne sme presenetiti?!? :D
Sebi napisal/-a:...samo ne bos slučajno...

Kaj te veš kaj me še do takrat piči :mrgreen:

Sebi napisal/-a:...tisto je zame preveč in prepočasna sem za vas.

Ne s*** :!:

Sebi napisal/-a:Samo potem boste vrnili milo za žajfo in vi mene spremljali :oops:

:wink:

zvone napisal/-a:Vi kot da greste na "fronto"!

Zvone, boljše da ne veš kako je blo lani :lol:
Uroš Sobočan napisal/-a:a) Menda sem jaz kriv za sneg (1986) 8) :mrgreen:
b) Bodimo realni po mojem je organizatorja šok, ko je videl pri minus 14 100 Slovencev na štartu
c) Vreme bo absolutno, če je malo snegeca pa ja nobenga ne moti, saj je skor isto ko na Pohorju :twisted: :lol:

:clap:

@Predrag: mene pa zanima, kje bo letos cilj :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA