Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Super, Zvone. Vem da si užival, saj se to že vidi iz prelepih fotografij. V naravi pa je to še veliko lepše. Vse čestitke. Sem pa poskušal ugotoviti kakšno traso si ubral; ali si bil krožno do Črnega vrha !?.

Pozdrav Vlado
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni Uroš, Rajko in Vlado!

Hvala za javljanje.

Tura: Maribor- Slovenj Gradec

Vreme je bilo čudovito in vzel sem si čas...

Torej, privoščil sem si "tempo za bogove" (beri za užitek) in ogled nekaterih lokacij, ki jih po navadi, ko tekmovalno prečamo Pohorje, ne obiščemo :

- Slap Šumik
- Falske ribnike
- Lovrenška jezera ( tudi "prepovedan del" - proti Lovrencu)- krožna tura
- Ribniško jezero

Želel sem vključiti tudi Črno jezero, Osankarico in spomisko obiležje Trije žeblji, ampak
dan je v tem času - prekratek.

Bo pa to iziv za naslednje leto.

Lep pozdrav! Zvone

P.S. Upam, da se mi boste (še) kdaj pridružili.
Uporabniški avatar
 zvone
vencelj napisal/-a:
Nekoč...

LP, vencelj

Pozdravljen Vencelj!

Hvala za javljanje.

Ampak Vencelj?... Kje je tu tvoj " nalezljiv pozitivni optimizem"?

lp. Zvone
Tudi "moj nalezljivi optimizem" se zna porazgubiti v križanju želja in interesov mojega službenega šefa, moje družine in mene samega, vsega tistega, kar bi rad počel in dosegel in tistega, kar moram početi in dosegati...
Čas hiti in nam stalno uhaja in to je največja finta besede "Nekoč"...ko bo čas...v čakalni vrsti so Knapovska, Ormoška, ponovitev Šentiljske in Rokovnjaške, pa GM 4o, pa K-24...a prva je sedaj Velika Krpanova pot. + vmesni dodatki, kot to nedeljo- Dolsko- Litija... viewtopic.php?f=9&t=13034&start=60
:juhuhu: :lauf:
Se srečamo :wink: !

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 zvone
vencelj napisal/-a:Tudi "moj nalezljivi optimizem" se zna porazgubiti v križanju želja in interesov mojega službenega šefa, moje družine in mene samega, vsega tistega, kar bi rad počel in dosegel in tistega, kar moram početi in dosegati...
Čas hiti in nam stalno uhaja in to je največja finta besede "Nekoč"...ko bo čas...v čakalni vrsti so Knapovska, Ormoška, ponovitev Šentiljske in Rokovnjaške, pa GM 4o, pa K-24...a prva je sedaj Velika Krpanova pot. + vmesni dodatki, kot to nedeljo- Dolsko- Litija... viewtopic.php?f=9&t=13034&start=60
:juhuhu: :lauf:
Se srečamo :wink: !

LP, vencelj

Vau Vencelj!

To pa so res lepi načrti. Prepričan sem, da ti bo, in želim, da ti uspe.
Tudi moji "načrti" so podobni... Kdo ve, mogoče kaj od tega "oddelamo" skupaj.
Bilo bi lepo.

Lep pozdrav! Zvone
P.S. Čestitke za Dolsko-Litijo
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:Lep pogled na Pohorje
Volčja perspektiva
noč in jutranji svit ... :D

Hvala ZdravC!

Čakam, da se tudi ti "zapodiš" kaj v "daljše potepanje naravo"... čas bi že bil...

lp. Zvone
Zvone, sedaj ni čas za moje potepanje. Sem skuril limit, kar se je pokazalo tudi na krvni sliki. Seveda pa kmalu ... :D
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:Zvone, sedaj ni čas za moje potepanje. Sem skuril limit, kar se je pokazalo tudi na krvni sliki. Seveda pa kmalu ... :D

Pozdravljen ZdravC!

Ja, po vseh teh tvojih "letošnjih ultrah" telo le rabi "počitek", oz. kot ti po navadi rečeš, jaz pa bom "malo obrnil" - "tudi v glavi so meje".
Drži se, hitro regeneracijo in lp. Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA