- 28 Nov 2010, 14:39
Prvi Krvavec je za nami. To je že kar spodoben tek. Eni so pred vrhom že pošteno sopihali in se spraševali, koliko je še do konca. Jaz sem imel zmeren trening - tempo. Čeprav sem bil četrt ure prej tam, sem nazadnje start nekoliko zamudil. Dokaz, da se nisem pretirano forsiral, je moj povprečni utrip: 148. Sicer pa mi je garmin nameril zelo podobno, kot je navedeno bolj na začetku te teme. Od hiše na začetku, sem šel po bližnjici, ki je po moji oceni kakih 100m krajša in bolj strma, toda prav nič nisem profitiral, saj sem prišen na cesto natanko na enaki poziciji, glede na ostale, kot sem jo imel prej. Drugič bom šel po trasi, da vidim razliko. Nameril sem 4,1 km (brez bližnjice bi bilo okoli 4,2 km), višinske razlike mi je garmin nameril 950 m. Tudi časi so se gibali v glavnem med 50' in 1h, najhitrejši so bili verjetno malo hitrejši. Za drugo leto predlagam, da se obdrži samo ti dve relaciji: Krvavec in Kališče. Krvavec bi lahko bil ob začetku sezone, ko še ni glavne smučarske sezone, naprimer do "Teka na Kališče", ki je 24. 12., po tem datumu pa bi se teklo na Kališče.