Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hales
Živ,
v bistvu je bilo ok.Tudi sam nisem imel očutka za tempo niti nisem imel dobrega občutka za karkoli. Misleč, da je vse skupaj že zgubljeno sem šel vmes za grmovje še reševat tekočo problematiko. Zdaj mi je kar malo žal, ker bi sicer lahko tekel do 1:24:30, no še vedno je pa bilo hitreje od Lublanca za 1:40. Od 1-10 recimo 7(švoh 7).

LP

Aleš
Uporabniški avatar
 pementos
21 decembra praznujem svoj rojstni dan, od danes naprej bom tudi praznoval danajšni dan (21.11). Danes jaz in moja družina smo se rodili še enkrat. Na poti domov pred Brezovico v Lj smo imeli hudo prometno nesrečo. Moja žena je izgubila nadzor nad avtomovilom, zavirala in zaradi tega smo se večkrat vrtili na cesti. Po udarcu z ograjo, ki ločuje obe smeri smo končali sredi ceste. Kljub dežem in gostim prometom, nobeden avto se ni zaletel v nas. Ker se airbagi niso sprožili smo lahko avto vozili na odstavni pas. In smo živi ...

Še zdaj, nekaj ur po nesreči, sem čist pretresen nad tem, kar bi se lahko zgodilo, če bi se zaleteli v nas ali mi v druge avtomobile. Rad bi jokal ampak ne morem. Očitno bog nas ima rad. Pazite na cesti.
Uporabniški avatar
 BoF
Nucam ene tri tekaške fotke s sreze nujno za objavo. Lako na mail bostjan.fon@delo.si
Uporabniški avatar
 BoF
Loni napisal/-a:In še nekaj, če me slučajno zagrabi, da bi šla na kako polovičko pred marcem, me klofnite. Resno mislim.

Januarja je Medea... :--(
Uporabniški avatar
 Loni
BoF napisal/-a:
Loni napisal/-a:In še nekaj, če me slučajno zagrabi, da bi šla na kako polovičko pred marcem, me klofnite. Resno mislim.

Januarja je Medea... :--(

Mi že letošnja ni bila usojena, zato bom tudi naslednjo kar izpustila. Brez skomin.
No, ja, če se slučajno kje najde kaka črna makina :--
Uporabniški avatar
 markor
Pementos, uh ... :oops:
Sicer pa, glede Palmanove - bilo je odlično! Hvala vsem, ki ste se potrudili okrog organizacije!
:laola
Sem že nekaj sezon imel "na nišanu" ta tek, (sedaj) mi res ni žal, da sem letos "podaljšal sezono" in odtekel svoj PB. Dva tedna počitka bosta tako lepša.. :wink:
lp
m
Uporabniški avatar
 MatjazV
Najprej hvala Bojanu, Nani in ostalim, ki ste sodelovali pri organizaciji in spet odlično izpeljali naš tekaško-kulinarični izlet v Palmanovo.

Tokrat nisem imel posebnih pričakovanj glede rezultata in uvrstitve saj se poškodba iz Aten še kar vleče. V cilju 2 minuti in pol slabši rezultat kot lani a vseeno zadovoljen. Zaradi bolečin v zadnjih stegenskih mišicah nisem bil prepričan, da bi tokrat lahko šlo pod 1:20, pa je le uspelo. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno. Čestitke vsem za odlične rezultate, še posebej pa za nove PB-je in seveda za stopničke :clap:.

Da smo se imeli res fino, pričajo tudi fotke, ki si jih lahko ogledate na moji povezavi: http://picasaweb.google.com/marathon85/Palmanova2010#slideshow/5542281918713658802.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 vigor
Tudi jaz čestitam vsem za dosežene rezultate. Vreme je bilo kot naročeno seveda odlično, proga je bila super in super hitra. Dosegel PB. Vidim da ste se imeli fino, le kaj se nebi ov taki slovenski udeležbi in ob takih rezultatih.
Čestitke še enkrat.

Btw: A so vam urce razdaljo prav zmerile? Meni je pokazalo cca 500 metrov več.
Uporabniški avatar
 muc
Hmmm kaj čmo napisat?!..z eno besedo FENOMENALNO!!! :wink:

Najprej res vse pohvale Bojanu in Nani (verjeten pa še komu.. :clap: )za enkratno organizacijo,
da o zaključku in hrani ne izgubljam besed...kapo dol! :wink:

Kar se pa samega teka tiče je šlo pa od začetka do konca brez kakšnih večjih težav,
tempo skoraj cel tek podoben, skupinica ki se nas je nabrala smo se kr lepo menjaval
in držal tempo...ok mogoče mi je v ciljnem "šprintu" mal zmanjkal ampak to pa pustimo za drugo leto.. :--

Bolj kot z tekom in rezulatom sem bil navdušen nad novim spoznanji z nekaterimi TF tekači in navijači...res TF je zakon!!! :laola
Seveda pa ČESTITKE vsem za odlične rezultate in nove PB!!! :clap:

Upam, da čimprej skupaj spet kakšno rečemo in pretečemo! :wink:

p.s.
vsem fotografom tnx za fotke! :clap:
Uporabniški avatar
 MatjazV
vigor napisal/-a:
Btw: A so vam urce razdaljo prav zmerile? Meni je pokazalo cca 500 metrov več.

Razdalja je točna. Meni je Garmin nameril 21,14 km.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 5rca
pementos napisal/-a:21 decembra praznujem svoj rojstni dan, od danes naprej bom tudi praznoval danajšni dan (21.11). Danes jaz in moja družina smo se rodili še enkrat. Na poti domov pred Brezovico v Lj smo imeli hudo prometno nesrečo. Moja žena je izgubila nadzor nad avtomovilom, zavirala in zaradi tega smo se večkrat vrtili na cesti. Po udarcu z ograjo, ki ločuje obe smeri smo končali sredi ceste. Kljub dežem in gostim prometom, nobeden avto se ni zaletel v nas. Ker se airbagi niso sprožili smo lahko avto vozili na odstavni pas. In smo živi ...

Še zdaj, nekaj ur po nesreči, sem čist pretresen nad tem, kar bi se lahko zgodilo, če bi se zaleteli v nas ali mi v druge avtomobile. Rad bi jokal ampak ne morem. Očitno bog nas ima rad. Pazite na cesti.

Ramon, tudi jaz pretresena ... samo da ste živi in zdravi :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA