prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

milk napisal/-a:
AVI napisal/-a:17.30 - parkirišče ZOO

Ali bi lahko bolj natančno definiral, kje je to. Tam so tri velika parkirišča. V torek sem šel z namenom, da bi se pridružil. Res da sem nekaj minut zamudil, toda tam nisem opazil ničesar, kar bi spominjalo na organiziran tek. Ni bilo niti kaj prida avtomobilov, nit tekačev. Ko sem šel sam malo teči naokoli sem tu pa tam srečeval po enega ali dva tekača, ki so tekli povsem ločeno in nekateri celo v različno smer, tako, da nisem imel občutka, da bi se tam res kaj dogajalo. Zanima me tudi ali se teče po poteh pod Rožnikom in po PST, ali dobesedno po Rožniku (tudi čez vrh). Zanima me v katero smer se iz parkirišča prične teči in približen potek trase. Če bom dobil saj nekoliko oprijemljiveše podatke, se bom jutri verjetno pridružil.

Hoj!

Na večji del ti je že Špela odgovorila, drugače pa morda še malo bolj natančno. Ponavadi se zberemo bolj na koncu asfaltiranega parkirišča ZOO, gledano od vhoda v ZOO (kjer kupiš karte) proti centru mesta. Res je bilo nekoliko problematično nas najti pred Ljubljanskim maratonom, ko je na dotičnem parkirišču začenjalo kar nekaj organiziranih skupin tekačev, ampak sedaj, tega problema ni več.... :wink:

Res pa je, da povečini začenjamo kar točno....tako, da je včasih res lahko že par minut prepozno, tako, da je včasih bolje se tukaj pofočkati, da vemo in malo počakamo.... :wink:

Pa še nekaj dodatnih informacij... :D :D

AVI napisal/-a:..drugače pa..tečemo po lastnih sposobnosti....kakor in kolikor komu odgovarja....eni gremo malo daljši in morda malo hitrejši krogec cca. 14 km....eni pa malo krajšega v zmernejšem tempu cca. 10 km....tako, da se za vsakekga nekaj najde....po večini pa sledi še obisk pri AnainLizi v Maratoncu.
...prišli....odtekli...zmagali.... :D :D :D

Kljub malo slabšemu vremenu...čeprav slabega vremena v resnici ni :mrgreen: ....se nas je zbrala kar lepa druščina "dvonožcev" in še par "štirinožcev"....ja, pridni ste...no, smo pridni...hehehehehehe.... :lol: :lol: ...na štartu smo celo pet minut počakali če se slučajno kje najde milk...ampak ga nismo dočakali...da, nas le ni ponovno kje drugje iskal.... :wink: :lol:
No, jaz sem že doma, ker sem uspela K-Rožnik pojubiti kot sem dolga in široka. No, se dogaja tudi najboljšim, kri ravno ni špricala, hlače bomo zašili. Koleno bo pa pač malce barve spreminjalo v naslednjih dneh :wink:
Ja, Krožnik zgleda zahteva tudi svoj davek :wink: ...ampak upam, da bo vse OK... :D ...ja, živmu človeku se vse zgodi.... :lol:

Drugače pa spet lušten tekec (no, razen padca Loni). Vedno znova pa sem presenečen, kako ste pridni in kar lepo tekate, ne glede na to ali je svetlo/temno, dež/sonce, mrzlo/vroče, ... Super :D :D :D . Bravo mi. :clap: :lol:

Iztek pa je sledil v Maratoncu... :D :D

Ja nič, ker je tolk luštno, bomo drugi teden kar ponovili - Loni za tebe to ne velja... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Ja, Krožnik zgleda zahteva tudi svoj davek :wink: ...ampak upam, da bo vse OK... :D ...ja, živmu človeku se vse zgodi.... :lol:

Ja nič, ker je tolk luštno, bomo drugi teden kar ponovili - Loni za tebe to ne velja... :lol: :lol: :lol:

Z izjemo mavričnih barv, par prask in že zašivane luknje v hlačah posledic ni,v saj ne takih, ki bi me odvrnile od k-rožnikarjenja. Se zgodi, če gre človek na izi in klepetalno, pa pozabi, da je dobro tudi na ravnem pod noge gledati.

PS Še najbolj memorabilen je bil pogled enega izmed sostanovalcev v bloku, ko sem s pol kile peska na sebi stopila v lift :--
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA