prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Lansko leto (5.12.) smo prišli na ligo samo trije: Bojan Bojkov, Sandra in jaz :lol:
Danes pa...
štarter je bil Olson-Tone Klemenc. Ta "čast" ga je doletela, ker je lani dobil nagrado za najbolj simpatičnega tekmovalca lige.
Kdo je Olson?
Olson je član KGT Papež in poleg gorskega teka zelo rad teče tudi ravnine, rad pa se usede na kolo (cestno in gorsko) ter se udeleži kakšne kolesarske tekme. Tako se je letos udeležil dirke na Črnivec in dosegel čas: 00:28:55. :laola
Tam, kjer se teče, tam je Tone. Lansko leto je dosegel na zimski ligi 3. mesto in nagrado za najbolj simpatičnega tekmovalca.
Najbolj simpatičen:
Slika
NE NE NE NE, to ne pomeni, da je najlepši :twisted: :twisted: ampak, da je vedno nasmejan, poln energije, dobre volje in vedno požrtvovalen...
Tone Klemenc - Olson BORBENOST :wink:
Slika

Današnjo ligo je obiskalo kar 39 snega željnih tekmovalcev in najhitrejši med njimi je bil Lado Kveder s časom: 20:56 :clap:
Foto današnje lige:
Slika
S Sandro pa sva zelo vesela, da vidiva vsakič kakšen nov obraz oz. kakšnega tekmovalca iz lanske lige. Danes z nami ponovno ToneK, Klemen J :D

Da pa ne pozabimo, DANES ob 17. uri nočni tek z lučkami, lučka obvezna :twisted: !!
Hojla :wink:
Ja Cvalenti tale tvoj članek me je pa dons res kar prisrčno ganil,če ne bi bilo zravn ko sem to bral moje družine bi gotovo zajokal :--(
Ampak res, tale liga je res nekaj enkratnega"supr vzdušje,prijatelji,vreme,pa še kaj bi se našlo" :clap:
Dons zvečer sigurno pridem,ker vem,da bo zopet :laola
lp OLSON :hehe:
No pa smo pod streho spravili še nočni tek imenovan "tek v lučkah".
Današnja štarterka je bila lanska zmagovalka lige v ženski kategoriji, Jana Strahinič.
O Jani:
Je zelo talentirana tekačica, kar dokazujejo dosedanji rezultati... številna prva mesta v posameznih kategorijah, v skupnih seštevkih in še bi lahko naštevala njene rezultate, saj se ukvarja tako z atletskim tekmovanjem kot maratoni in gorskimi teki.
Je članica AK Domžale in je resnično tekaški talent. Njen največji uspeh pa je zmaga na 1. zimski ligi :twisted: :-- :lol:
Foto vedno nasmejane Jane:
Slika

Skupinski fotografija:
Slika

Zmagovalec tega teka je bil Lado Kveder, pri ženskah naša štarterka, pri otrocih pa Uroš Čirovič. Vsi so prejeli nagrade, ki jih je prispevalo podjetje Intersnack (čips), zmagovalec pa je dobil svečo iz Zakladnice dobrih idej.

Moški so ženski del poimenovali "rožice":
Slika

Ženske pa ljubkovalno "pleveli" :lol:
Slika
Napisal sem za dvig teme...že cel teden ni bilo nič.
Nekajkrat sem bil na Primožu in tudi letos imam namen vsake toliko...je bila ideja, da bi morda jutri :roll:
Tae, a ti greš? morda isto varianto kot 14 dni nazaj, kar od doma??

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:
Tae, a ti greš? morda isto varianto kot 14 dni nazaj, kar od doma??
LP, vencelj

Točno tako.

PS.: Po mojem ta liga niti ne potrebuje reklame, saj se dober glas širi od ust do ust. Kamničani in okoličani zadevo poznamo (tudi zaradi lokalnih časopisov). Vseeno pa hvala za dvig teme, Cuki ti bo hvaležen.
Ponovno jaz. Tokrat sem se na ligo podal v solo izvedbi. Le minutko sem zamudil štart ob 9h in so že šli. No na vrhu smo se vseeno srečali vsi pozani. Proga suha, kot poleti, neverjetno, čisto nič snega ali ledu, kljub -4 na vrhu.
SUPEEER, ponovno se nas je zbralo 60 mraza željnih tekačev, pohodnikov oz. ljubiteljev narave. :laola
Danes sta nas v hrib pognala Uroš in Tjaša Čirovič. Uroš je bil zmagovalec pri otrocih do 15 let, njegova mlajša sestrica Tjaša Čirovič pa je bila najmlajša udeleženka lige, :clap:
Kdo sta Uroš in Tjaša:
Oba sta člana KGT Papež, znanje o teku oz. gorskem teku nabirata pri izkušenemu trenerju-gorskemu tekaču Ivanu Urhu. Ko sem iskal po spletu podatke o Tjaši in Urošu, res nisem vedel, kaj naj napišem, saj imata veliko 1. mest, ogromno tekem za seboj. Najbolj mi je v spominu ostal lanskoletni dvoboj med Urošem in veteranom Ivom Leskovškom. Uroš ga je prehitel za par sekund. Tako sta si na ligi priborila naslov najbolj borbenih tekmovalcev in dobila nagradi, ki jih je podarila Petra Majdič.
Letos sva na ligi priredila dodaten tek (Tek v lučkah), ki sta se ga udeležila tudi Uroš in Tjaša. Uroš je bil zmagovalec pri otrocih. Takoj naslednji dan sta imela oba tekmo (Miklavžev tek) in oba zasedla odlično 4. mesto (absolutno). Le tako naprej. :clap: :clap:
Foto štarterjev:
Slika

Tudi na današnji ligi so prevladovali rumeni, KGT Papež in res sva s Sandro vesela, da na ligo hodijo ljudje, ki trenirajo gorski tek, saj tako lahko vsak pri sebi najde konkurenco, bravo PAPEŽI :laola
Današnji zmagovalec je bil Uroš Tomec 19:20 član KGT Papež. Pri ženskah je bila prva Jana Strahinič s časom 25:40, pri otrocih pa Luka Uranič (23:05).
Danes bosta objavljeni dve fotografiji, da smo lahko slikali še zamudnike. :wink:
Slika
Slika

PS: Nekateri zamudniki pa so toliko zamudili, da jih žal ni na sliki, bo potrebno minutko prej od doma (Mare, Igor,tae... :twisted: ). Moram pa še povedati, da je štart ob 9. uri zjutraj in da se trudiva biti točna-ker pa je druženje, vedno minutko ali dve še počakava. Danes zjutraj pa je bilo zeloooooooo mrzlo in vsi smo komaj čakali, da začnemo s tekom, zato smo kar pohiteli. Pri štartu je kazalo -4, jaz pa sem šel še na VP in pri kapelici Marije snežne je bilo kar -8 brrrrrrrrr :lol:
Še enkrat vsem, ki se družite z nama oz. prihajate na ligo :clap: :clap: :cast:
Cvalenti, hvala za predstavitve udležencev zimske lige. Tako se malo bolj poznamo. 8)
Tjaša in Uroš si res zaslužita pohvalo. Opazila sem, da ju ne zadrži niti mraz, niti sneženje. Tudi trener jih je pohvalil. :clap:

Tae, škoda, da si zamudil na štart. Upam, da boš naslednjič prišel prej in da se bomo pod tvojim vodstvom vsaj malo razgibali, preden se zapodimo v hrib. Se nič ne hecem :!: Mislim, da bi nam vsem to koristilo.

Lp E.
AinE napisal/-a:Tae, škoda, da si zamudil na štart. Upam, da boš naslednjič prišel prej in da se bomo pod tvojim vodstvom vsaj malo razgibali, preden se zapodimo v hrib. Se nič ne hecem :!: Mislim, da bi nam vsem to koristilo.
Lp E.

Če je TAE za, se jaz popolnoma strinjam, odlična ideja! :clap:
AinE, drugače pa prvo leto sem spoznal do konca lige skoraj vse, morda 2-3 ne, sedaj jih gotovo polovico še ne poznam, upam da se bomo med seboj spoznali. Bomo na eni izmed lig povprašali kdo je iz tekaškega foruma in kako ima nick name :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA