prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Radolca
že en čas nazaj sem kupil SAUCONY OMNI. Začetek v njih je "bil težak". Po daljših tekih sem imel nenavadni musklfibr. Zdej sem se jih pa že mal navadil in se super obnesejo za kratke razdalje. Res pa je, da niti na 21-ko ne upam iti v njih. Zaenkrat za take razdalje zaupam samo MIZUNO WAWE RIDER.
Bom poročal po Ljubljancu, koliko črnih nohtov in žuljev bom dobil v Mizunkah po 42-ki :D
Uporabniški avatar
 Radolca
živjo :!:
Uporabljam samo en tip tekaških copat, to je mizuno wawe rider. Letos sem si "ogledoval" copate mizuno precision. Jeseni me celo mikalo, da jih kupim. Včeraj sem jih spet probal. Prvi občutek je bil v redu. Edina stvar, ki me je motila, da so copati ožji kot vejvrajderke in sem zapo moral probati pol številke večji copat, kot ga trenutno uporabljam za tek.

Ali ima kdo izkušnje z obema modeloma oz. če kdo zna narediti primerjavo med njima :?:

Hvala za odgovor :wink:
 ajp
Jaz imam wave precizion približno pol leta. Pri njih me moti to.da imajo visok zunanji rob copata in me zmeraj na začetku teka "drgnejo" po gležnju,kar je vsaj zame precej moteče.Pa tega ,ko sem jih v trgovini sprobal sploh nisem občutil,stvar se je pokazala šele po par km tako,da jih jaz ne priporočam,saj pri nobenem drugem modelu nimam te težave lp A
 MATJAŽ
Precision je fantastičen copat ,še posebej ,če imaš malo širše stopalo.Le na meča moraš malo popaziti (pri jeznih tekih seveda).
Uporabniški avatar
 5r002
Moji lanski začetki maratonov so bili z ASICS GT-2130 in ASICS GT-2140, letos pa NIKE AIR ZOOM ELITE+ 4 in MIZUNO WAVE ELIXIR 5. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA