Dragi polžki, jutri pa štartamo . Mufini so pečeni, Urška dobi nagrado, mi pa tudi kakšnega, da ne bomo samo gledali . prosim za pravočasni prihod, da lahko prijavimo ekipe in se potem še pripravimo na tek. Toplo se oblecite, da ne bo zeblo, saj se ves čas navija za vse tekače . Majčka polžje sekcije in kiklca sta že pripravljeni . Ob 9.00 se dobimo v ribiški koči na prijavnem mestu
pa je za nami... bilo je luštno, na hitro objela stare prijatelje, spoznala nove polžke se načvekala po poti (hvala za prevoz, super sta) dobila čtivo za prijetno branje, darilce, kaj naj drugega rečem- bilo je luštno svoj tek bom pa čimhitreje pozabila
Bilo je adrenalinsko, malce mrzlo, ampak lustno. Spoznala tudi dve novi simpaticni polzki.. V avtu smo se nabrali dve zgovorni polzki in potrpezljiv voznik, tako da ni bilo niti sekundo dolgcas. Rafu pa hvala za druzbo med tekom in za hitrostni rekord. Me je na koncu dobro pognal, ampak sem mu hvalezna.
Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.