prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Pina
Heh...aja v pasu....dddd
...sm že zadnč razmišlala..pismu....kje pa ma kake šraufe ura ????..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 zile
Ok po dveh letih in pol, mi je ratalo strgat pašček od ure.
Zanima me, če kdo ve s katerim lepilom bi probal zalepiti gumo na paščku.
Oziroma kje se da kupit nov pašček.
 luzr
Pina napisal/-a:Heh...aja v pasu....dddd
...sm že zadnč razmišlala..pismu....kje pa ma kake šraufe ura ????..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Očitno še nisi videla 405 od spodaj. Ccc pa strojni elementi... :P

zile napisal/-a:Zanima me, če kdo ve s katerim lepilom bi probal zalepiti gumo na paščku.
Če je pas strgan raje novega. Malo natrgano popraviš sekundnim lepilom, najbolje z gelasto izvedbo.
Uporabniški avatar
 BoF
Miroslav napisal/-a:V Šenčurju na sedežu Garmina menjajo pas v nekaj minutah. Mene je polovica pasa za 405 stala 10 EUR.
:wink:

Kaj pa naj naredim jaz, ko imam preveč veliko zapestje za uro. Nosim jo samo takrat, kadar grem tečt, drugače ma pa žuli. Pašček lahko zapnem samo na zadnjo luknjico... A se morda ve, če obstajajo kaskšni večji?
 zile
Miroslav napisal/-a:V Šenčurju na sedežu Garmina menjajo pas v nekaj minutah. Mene je polovica pasa za 405 stala 10 EUR.
:wink:

Danes bil v Šenčurju. Originalni pašček je 29€ (preveč), tako da si imel ti verjetno kakšne poznane ali pa si dobil rabljeni del.

Sem pa zalepil z gelastim sekundnim lepilom super attack. Bom videl, če bo zadeva zdržala.

Bom pa vseeno kupil originalni gumi komplet
ali pa original iz tkanine
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA