prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Že drugič, ko sem se hotel pridružiti "kRožniku", sem bil na startu nekaj minut prepozen. Na parkirišču je sicer bilo par ljudi s skoraj enakim številom psov, ki pa niso dajali nobenih znakov, da mislijo teči. Potem sem šel sam krajši krog čez vrh Rožnika (6 km). Ko sem se spuščal proti mostecu, mimo skakalnic, sta nasproti pritekla dva, ki bi lahko ustrezala profilu tekača "kRožnika", le z eno lepotno napako - nista imela lučk. Malo naprej (vštric skakalnic) pa so se sprehajali že prej omenjeni osebki s psmi. To je bilo pa vse. Zanima me koliko vas je tokrat bilo na startu, ali je to vse, ali je bila še množica drugih, razkropljenih po celem hribu. V torkih imam bolj poredko čas, toda naslednjič, ko ga bom imel, upam, da mi bo uspelo ujeti start.
Tokrat pa en prav lep na izi KRožnik... sicer sem pričakoval malo bolj čofa-čof in kot se je na koncu izkazalo ni bilo potrebe po uporabi šlaufka in rokavčkov... :lol: ...."obogaten" kakavček pri Maratoncu pa v teh dneh še posebej dobro dene.... :D

lep pozdravček do prihodnjič, snegec pa naj le pada.....kako že pravi semjul:
"bul j mrzl, raj mam, vč j snga, laži gre, tježi j ruzak, bulš j." :lol: :lol:

milk... :?: :?: :!: :?: "no comment":
spela* napisal/-a:..... Začnejo se zbirati že nekaj minut prej, grize nihče, tako da je najbolje kar koga nagovoriti in vprašati, ali je del te skupine (redni in manj redni k-Rožnikovci se večinoma že vsi poznamo).......
In KRožnikarjenje se nadaljuje...nič nas ne ustavi...še najmanj pa vreme.... :D :D
Vremenska napoved za jutri:
ARSO napisal/-a:Jutri bo oblačno, občasno bo še rosilo ali rahlo deževalo. Na vzhodu bo še pihal jugozahodnik. :D

Eno vetrovko in gasa....jupi...juhuhu.... :D

Se vidimo...izgovorov kot običajno ne upoštevamo......za udeležbo šteje le prisotnost....prisebnost ni pogoj... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...se vidimo....cau :D
Za današnje miganje čez Rožnik ima največ zaslug (negativnih!) moj šef. Ker vem, da imam kratko sapo sem se pać odločil za tek danes ne jutri. Pozor - Rožnik je še bil vsaj danes ves v ledu. Mogoče bo jutri bolje vsaj na napoved dokaj visokih temperatur. Previdno pa uživajte.
AVI napisal/-a:Danes pa akcija.... :D :D ...lepo na izi... :D ...tako kot znamo... :D
Loni ti pa mami pozdrav! :D

Sem jo, predvsem je pa ona mene, sem prišla nazaj v kapitalo kakih 100 kil težja kot sem šla od doma. :wink:
Pa smo ga oddelali. Prav luštno je bilo...tempo zmeren.... ledu, blata, vode, ....pa v zmernih količinah... :lol: Ja nekateri kar pridno vztrajamo....še posebej sta pridni naši punci, ki neglede na vremenske prilike lepo krožnikarita.... :D :D

Seveda Analiza "de la Maratonec" ni izostala..... :D :D

BlackT....ja, to smo bili mi in seveda sprejmemo novopristopnike.... :D
Spet bo torek...jupija.... :D :D ja, samo še jutri in potem še dvakrat in KRožnika bo za leto 2010 konec...

Špela evo, jutri je prilika, da prineseš opravičilo in še odtečeš en krogec z nami... potem bomo pa razmislili o odpustku.... :lol: :lol: :lol:

...se vidimo jutri ob istem času na istem kraju..... :D
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA