Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Silvij, upam, da ne zameriš, ker dopolnjujem tvoje sporočilo
Ero

----
Vabimo vas na Božičkov tek Tekaškega foruma, ki bo 23. decembra 2010 ob 18. uri v ljubljanskem Tivoliju.

program:
18:00 zbor na ploščadi nad bazenom
18:15 začetek teka in pohoda
19:15 analiza v Aquatici in zbiranje sredstev za Rdeče noske in Zavetišče Horjul

izvedba:
odločili smo se, da letos tek 'samoorganiziramo', kar na kratko pomeni, da je to le druženje skupine tekačev in pohodnikov - brez startnine, vrečk, česarkoli.

proga je klasična, lahko pa se med tekom in pohodom premislimo :) pred začetkom bomo potek proge tudi na glas razložili

obvezna oprema:
naglavna lučka, razmeram primerna obleka in obutev

dobrodelni prispevek:
po teku bomo ob analizi zbirali vaše prispevke za Rdeče noske. predlagam 5 € po osebi, lahko pa prispevate tudi več ;)

to je to. vidimo se v četrtek, 23.12.2010 popoldne v Tivoliju

----
prvotno sporočilo:
26.12.2010 7. dobrodelni tek in pohod Božičkov - Zimski tek Tekaškega foruma - ODPOVEDANO! :( :shock: :?

Ali kdo ve za kakšen (pameten) razlog? :--(
Uporabniški avatar
 pajo
Enkica napisal/-a:A res al kaj???!!! Zakaj? :--(

Recesija. Hec. Lahko samo ugibamo dokler ne bo uradne verzije.
Uporabniški avatar
 pajo
Ta tek je bil vedno dobrodelni. Naj tak tudi ostane. Pa ni važno za koga bo šel ta denar. Mislim, da tek letos bo. Počakajmo še malo. Res pa je, da en sam človek ne more vsega sam. Je pa ostalo bolj malo časa do samega teka.
 silvij
[quote="silvij"]Dej Ero, povej! Al' ta molk govori zase? :--([/quote]

Saj zato sem pa sprožil temo - ker smo radi sodelovali in na skromen način pomagali...Ker tudi tokrat hočemo!
Uporabniški avatar
 jkarmen
Živjo,

Ja kot kaže je tek v taki obliki kot zadnji dve leti odpoveden.. Razlogi različni.. Tudi recesija, ki je bila že omenjena...

Vsekakor pa je pobuda Tekaškega Foruma da se v vsakem primeru 26.12. zberemo na neformalnem/neuradnem božičkovem teku - mogoče še v dnevni svetlobi, da se kdo ne izgubi... Prispevamo za dobrodelni namen, se odteče ali opravi pohod po klasični poti, potem pa naprej zabava npr. v stari Ljubljani...

Kaj pravite?
Uporabniški avatar
 ero
hoj, kot je rekla že Karmen - uradnega Božičkovega teka letos ne bo.

lahko pa ga samoorganiziramo - tako kot smo letoš že naredili s Fotrovim tekom. torej brez formalnosti in pritiklin - le tek, pohod, dobra volja in dober namen.

ali imamo prostovoljca, da prevzame organizacijo? saj ni veliko - le moderiranje te teme, vodenje izvedbe in odločitev o terminu ter namenu.

mene žal tisti vikend od petka do nedelje ni v Ljubljani, tako da ne bom mogel biti fizično zraven, če se odločite za 26.12. vsekakor pa bom sodeloval pri zbiranju za dober namen ;)

do zdaj smo zbrana sredstva namenili Rdečim noskom. izvedba je enostavna in vse piše tu.

v naprej hvala vsem vam za dobro voljo in pripravljenost pomagati.

torej - prostovoljci za vodenje, predlog termina, komu donirati, ...?
 ton
Meni bi se zdelo pomembno, da dva 'branda' te prireditve ostaneta povezana: Tekaški forum in Rdeči noski. Nisem kaka marka v organizacijskem smislu, če pa ni drugega, sem seveda za.
Ero, pa saj ni nujen ravno vikend, bi ne bilo moč zadeve organizirati recimo v ponedeljek (26.) zvečer?
Sori, nisem prebral Karmeninega vpisa. Se pridružujem njeni ideji!
Uporabniški avatar
 ero
nedelja je 26. :)

kar se brandov tiče - najprej je bil to Zimski tek Tekaškega foruma, ki je postal Božičkov tek TF oziroma Tek božičkov.

jaz sem za, da imamo letos Božičkov tek TF v samoorganizaciji. termin pa ... ? glede na to, kako so postavljeni praznični dnevi, bi osebno predlagal četrtek, 23.12. popoldne. je 17. ura prezgodnja?

v skupini odtečemo en easy krož po Rožniku, brez dirkanja, nato pa gremo še na pijačo v Aquatico ali v Piramido, kamor smo včasih redno zahajali. vmes pa še zberemo sredstva za dober namen. enostavno :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA