Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo,

glede na to, da pišeš, sedmič, da greš, prosim za malo podrobnosti o progi, prevozu ponoči in seveda, če vzameš sopotnika, npr. od Monfalcona naprej in nazaj. Mogoče bi se ojunačil in začel naskakovati kvalifikacijski čas za NY. Hvala JOhn
Nekaj značilnosti...

Zelo lepo organiziran maraton...2500-3000 maratoncev (je samo 42 km)...okrepčevalnice na 5 km (vmes na 2.5 km gobice)....temperature 0-10°C.

Štart in cilj v starem mestnem jedru...1 krog...stroga razporeditev po boksih na podlagi barve štartne številke...zelo lepa medalja in majica ki presega ceno prijavnine.

Drugače pa, lepa proga...malo razgibana in ni glih za osebne rekorde...no,ja odvisno od pripravljenosti,se da lepo odteči.

Placa v avtu...najbrž bo (še čakam ene potrditve).

Za rekorde priporočam Treviso...je raven kot Palmanova http://www.trevisomarathon.com/

Štart Reggio Emilia...ni pajkic.

Slika
Lonely za kerga maš še kaj placa, če se zdilam kaj na šiht majbi!?????

LP Bojan
Zdravo

Tudi jaz letos štartam REmilia maraton, v tretje zapored, kjer sem vedno dobro odtekel. Gorenjski kombi je že skoraj poln, gremo pa na dvodnevno varianto, nočitev urejena v Montecchio Emilia, restavracija z dobro jedačo in prijetni lokalčki pa tudi že čakajo.

Lani je blo takole http://janezferlic.si/?p=1077 fotogalerija pa na http://janezferlic.si/?page_id=1079

Se vidimo

Športni pozdrav

Janez
roky1 napisal/-a:Jaz sem se že prijavil. Grem še enkrat v Reggio, kjer sem odtekel svojga ta prvega. Se že veselim!

Rok sam ne mi it pod 2:50 :lol: :lol: Hecam se, ti sam na polno, saj veš vsak dober rezultat je pol spet nova motivacija zame :mrgreen: :mrgreen:
roky1 napisal/-a:Za 2.50 pa take pa to, bo pa treba dedku mrazu pisat, da nej proba zrihtat kaj v letu 2011 :D

Menda boš sam sebi dedek Mraz. Planiraj 2:45 za Prago.
Na sporedu so še zadnji dolgi (snežni) treningi pred maratonom REmilia. Gorenjski kombi je poln, šofer, šest tekačev in spremljevalec-komentator. Na štartni listi trenutno okoli deset tekačev iz Slo (standardna gorenjska ekipa), lonely, če se ne motim že sedmič, roky se vrača na prizorišče svojega prvega maratona, ki ga je odtekel pod tremi urami, tudi letošnji zmagovalec Spartathlona, Italijan Ivan Cudin bo tekel, kar mi je povedal že v Palmanovi.

Zagotovljen nam je lep maraton z odlično organizacijo, dobra (obilna) večerja pred maratonom v restavraciji La Terazza, hotel Conteverde, priročen lokalček tik ob cilju in seveda ogledi mestnih znamenitosti. BoštjanP že komaj čaka, da si ogleda katedralo, ki je lani sploh ni opazil, čeprav je tik ob cilju :D

Snežni pozdrav
ugor napisal/-a:Lonely, še vedno te ni na štrartni listi???? :roll: :roll: :roll:

O,sem,sem...pri Active Global....s svojim "mednarodnim" imenom in priimkom.
Plačal po netu...in imam št.788.
Hej "moji"......ugor, roky1, RoKo....še "živi" ?

Nedelja se bliža...in če ne bo drastičnih vremenskih sprememb...vas "poberem":
-ob 2:30 Kozina (RoKo)
-ob 2:45 Sežana (ugor,roky1).

Tajming potrdim v soboto, po ogledu bolj natančne vremenske napovedi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA