prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MatjazV napisal/-a:Hmm, ne vem kje ste tekli, da nisem nikogar srečal. Štartal sem ob 8.30 iz Jarš in obrnil svojih 31,5 km :D

Lp, Matjaž

Začeli smo na Viču pri dolgem mostu ob 10h in tekli v smeri urinega kazalca.
Kaj naj rečem ?!...vesel kot majčken otrok ko dobi liziko :D

Brez heca lahko rečem, da je bil to eden lepših tekov v "moji karieri".
Upam, da ne bo kdo kej narobe zastopil :lol: ampak res rečem lahko samo
Hvala lepa vsem trem sotekačem za res enkratno družbo :wink:
Sicer po pravici priznam, da sem bil pred začetkom kr mal nervozen,
prvič na taki razdalji (zame seveda!) in še v družbi samih "norcev" kar se teka tiče. :wink:
Ampak ko enkrat začneš in zraven skoz čvekaš potem je tri urce okrog kot bi mignil!
Vmes še presenečenje - okrepčevalnica, Zajc res hvala lepa :clap:
Sam tempo teka je bil super, ok razmere po tleh je treba res kr mal pazt (zmrznjeno),
proti koncu pa še pika na I, čista romantika-sneg :wink:

Hvala lepa še enkrat Mateju, Rosiju in Urošu za moje prvo spoznavanje z PST-jem :clap: , lahko pa 100 % zatrdim, da ni bil zadnji!!! :D

se že veselim :wink:

p.s.
pa še pozdrav vsem TF-jevcem ki smo se dons prvič srečal in spoznal...zdej res vidm v kakšno družbo sem "padu" !...res ste CARJ!!! :laola
AVI napisal/-a:...bravo...bravo. :clap: ..ja, PST ima svojo moč....vsak tek po PST je nekaj posebnega, če je pa še odet v belo odejo....potem pa verjetno ni kaj dodati.... :D :D :D

čestitke tudi prvopristopniku PST-ja.... :D ...sedaj si pa pečen.... :lol: :lol:

Glejga fanta.. :D se mi je zdelo, da je v nedeljo manjkal še eden kenijski tekač (bele polti) na startu PST-ja :lol: :wink:
Loni napisal/-a:Čestitam, Špela*, čeprav... daj, pojdi drugič raje z mano gledat sonce na kak kucl, ko je tako vreme.

A bo še kdo kaj tekel v prihodnjih dneh ali bom morala Loni povleči za jezik? :D

Glede teka v pravo in napačno smer (to ni odgovor Loni) pa: številke pretečenih kilometrov naraščajo v smeri od Viša proti Šiški in naprej proti Bežigradu, Polju, Golovcu ... tako da bi rekla, da je to prava smer teka. :D
Ojla, ta vikend pr men ne bo šlo, bi bil pa prec za, da se dobimo prihodnjo nedeljo 19.12.?
Seveda do tja je še dolga ampak načeloma bi bil jest ZA! :wink:

Ta vikend pa le izkoristite, vreme bo bomba... :D
spela* napisal/-a:Glede teka v pravo in napačno smer (to ni odgovor Loni) pa: številke pretečenih kilometrov naraščajo v smeri od Viča proti Šiški in naprej proti Bežigradu, Polju, Golovcu ... tako da bi rekla, da je to prava smer teka. :D

PST je uradno merjen v to smer, torej ko govorimo o "pravi" smeri je to smer od Viča proti Šiški itd. Meni bolj leži "obratna" smer in sem vedno tekel ali kolesaril v tej smeri. Moram preizkusiti tudi pravo smer, mogoče pa se mi bo "obrnilo". Zanima me, če je kdo ugotovil, kje natančno je na kilometerskih oznakah ob progi začetek (0 km).
milk napisal/-a: Zanima me, če je kdo ugotovil, kje natančno je na kilometerskih oznakah ob progi začetek (0 km).

Križišče pri Tržaški cesti.

LP
Matjaž
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA