prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ker po PST-ju še nisem tekla in tudi sicer nisem ravno pogosto na TF-ju, imam štiri začetniška vprašanja: kje se tek v nedeljo začne, kdaj, koliko je dolg in kakšen je približno tempo. Mika me, da bi ga odtekla, napovedujejo namreč sonček.
borja napisal/-a:Ker po PST-ju še nisem tekla in tudi sicer nisem ravno pogosto na TF-ju, imam štiri začetniška vprašanja: kje se tek v nedeljo začne, kdaj, koliko je dolg in kakšen je približno tempo. Mika me, da bi ga odtekla, napovedujejo namreč sonček.

Odgovori:
:arrow: ponavadi se začnejo teki pred Fužinskim gradom, če ni drugače dogovorjeno
:arrow: ure so različne glede na termin in dogovor udeležencev
:arrow: cel PST je dolg nekaj manj kot 33 km, koliko pa vsak preteče si določi sam
:arrow: tempo je tudi različen glede na udeležence,(od Kenijcev do polžkov) ponavadi se naredi več skupin

Skratka, redno spremljaj temo. :wink:
:arrow: v nedeljo pridem mogoče tudi jaz
:arrow: ker imamo v soboto zvečer novoletni žur, start teka naj ne bi bil zgodenj
:arrow: tekel bom cca polovičko ali nekaj km več
:arrow: tempo bo pa med 5:45 - 6:00 Golovec gor hitra hoja

muc, 19.12.2010 pa nismo vsi na morju :wink:
ROSI64 napisal/-a: :arrow: cel PST je dolg nekaj manj kot 33 km

Meni je Garmin pri teku izmeril točno 32 km, s kolesom pa 32,2 km. Kolesarski števec pa je izmeril približno 33,5 km. Kateremu merjenju naj bolj verjamem:?:
milk napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a: :arrow: cel PST je dolg nekaj manj kot 33 km

Meni je Garmin pri teku izmeril točno 32 km, s kolesom pa 32,2 km. Kolesarski števec pa je izmeril približno 33,5 km. Kateremu merjenju naj bolj verjamem:?:

Stalna debata. Če meriš po zemljevidu (2D) je 32 km, če prišteješ višince pride skupaj okrog 33 km, kar je uradna razdalja zapisana povsod. To je občutljiva zadeva (za nekatere), verjemi tistemu, kar ti poda tvoja mašina pa ne bo spora.

Lp

Uroš
ROSI64 napisal/-a: :arrow: ker imamo v soboto zvečer novoletni žur, start teka naj ne bi bil zgodenj

Saj ne morem verjeti, da jaz to rečem, ampak ... meni bi tokrat ustrezala bolj zgodnja ura, ker moram potem v službo. :(
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a: :arrow: ker imamo v soboto zvečer novoletni žur, start teka naj ne bi bil zgodenj

Saj ne morem verjeti, da jaz to rečem, ampak ... meni bi tokrat ustrezala bolj zgodnja ura, ker moram potem v službo. :(

Očitno nočeš več laufat v moji družbi :--( :--(
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a::arrow: ker imamo v soboto zvečer novoletni žur, start teka naj ne bi bil zgodenj

Očitno nočeš več laufat v moji družbi :--( :--(

To pa ni res, Rosi!
Sedaj je pa že čas, da damo piko na i za nedeljski tek:

Datum: 12.12.2010
Start: 11h
Kraj: Fužinski grad
Vreme: Jasno, s temperaturo primerno za tek

Udeleženci:
-ROSI64 polovička + tek domov tempo 5:45 - 6:00 (da me ne bi slučajno kdo poizkušal spravit v višjo frekvenco)
-Snežinka polovička + tek domov
-Uroš Sobočan
-Miha Markovič

Torej, če se želi še kdo pridružit; DOBRODOŠLA/EV
spela* napisal/-a:

spela* za ob 4:00 verjetno najdes kakega kandidata :-)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA