Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi jaz pridem.
Res da bo šlo na tesno, saj imamo ravno tisti dan tudi v službi zaključek leta. Upam, da se mi bo načrt izšel. Torej najprej v službi formalni del, potem hitro pridem v Tivoli in skupaj odtečemo eno porcijo (svoj dobrodelni prospevek kar na teku predam šefu - Ero če nimaš nič proti), potem (brez analize) pa hitim dalje na neformalni službeni del.

Glede izbire komu nameniti naše prispevke, to prepuščam tistim, ki te organizacije kaj bolje poznate. Sam namreč o njih vem le to, kar vidim v njihovih predstavitvah. Moja želja je, da pomoč res pride do tistih, ki jim je namenjena in da je vmes čim manj ali še bolje nič "voluharjev", ki se radi priklopijo zraven. Na prvi pogled, mi je ideja o Rdečih noskih najbolj simpatična.
Ero, če ne bo izvedbeno prezahtevno, lahko na analizi vsak prispeva v božičkovo kapo, ki jo sam izbere. Zaenkrat so možni prejemniki trije (Rdeči noski, Zavetišče Horjul in H.o.p.e), če bo pa kdo vztrajal, da hoče darovati npr. Mamci Marjanci, pa naj - ampak naj tudi sam prevzeme nakazovanje.
Matr se veselim, da zadeva vendarle bo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA