- 09 Dec 2010, 19:37
Temo sem dal v splošno debato, ker ne vem kam bi sicer spadala. Morda niti ni neposredno povezana s tekom, pa vendar malo vseeno je, a o tem kasneje.
Trenutno nisem preveč takaško "IN," zato se nič ne oglašam na forumu.
Tudi med tekači je večkrat govora o raztezanju, stretchingu, manjkrat o sami gibljivosti oziroma gibčnosti.
Pred tekom sem se ukvarjal s plesom, karatejem, jogo in taekwondojem. Povsod je bila gibčnost pomembna. Vendar pa sem jo s samim tekom precej izgubil. Počutim se dobesedno zakrnelega v primerjavi z prej. In to gibčnost bi rad pridobil nazaj. In kje je sedaj problem se boste vprašali? Dejansko ga ni, edino to, da nimam motivacije zakaj bi to spet počel. In tu nastopite VI (množina
) dragi moji.
Zamislil sem si, da bi organiziral interno tekmovanje v gibčnosti za članice in člane Tekaškega foruma. S tem bi prisilil samega sebe, da bi ponovno začel migati v tej smeri.
Kako naj bi zadeva potekala?
- Dobili bi se v eni telovadnici.
- Najprej bi imeli kakšno urco skupnega razmigavanja.
- Potem bi izvedli tekmovanje v gibčnosti. Jaz bi pokazal neko vajo, vsak kandidat bi imel 3 poskuse, da bi jo ponovil. Vsak poskus bi se posebej točkoval. Najprej bi izvajali lažje vaje in potem vedno težje. Na koncu bi dobili zmagovalca z največ doseženimi točkami. Kategoriji bi bili ena ženska in ena moška.
- Zadeva bi bila GRATIS.
- Vsak udeleženec bi dobil še kakšno presenečenje.
Kaj bi imel od tega jaz?
Spomnil sem se nekaj novega, če bo všeč vam, bo morda tudi komu drugemu in zadeve začel organizirati bolj profesionalno.
Motivacija, da si nazaj pridobim izgubljeno gibčnost.
Kaj bi imeli od tega potencialni udeleženci?
Morda se naučite nekaj novega.
Sigurno se boste vsi prav dobro razmigali (brez teka
)
Dobili boste nekaj teoretičnega pisnega gradiva.
Dobili boste praktično presenečenje.
Preverili boste kje so vaše trenutne meje gibčnosti.
Zabavali se boste.
Družabni dogodek s skupnim kosilom.
Če ste se z branjem prebili do konca, obstaja verjetnost, da vas zanima.
Glavno vprašanje: Ali bi se udeležili tekmovanja v gibčnosti?
Če vas bo vsaj 10, najamem telovadnico, sicer pa morda kdaj drugič.
Trenutno nisem preveč takaško "IN," zato se nič ne oglašam na forumu.
Tudi med tekači je večkrat govora o raztezanju, stretchingu, manjkrat o sami gibljivosti oziroma gibčnosti.
Pred tekom sem se ukvarjal s plesom, karatejem, jogo in taekwondojem. Povsod je bila gibčnost pomembna. Vendar pa sem jo s samim tekom precej izgubil. Počutim se dobesedno zakrnelega v primerjavi z prej. In to gibčnost bi rad pridobil nazaj. In kje je sedaj problem se boste vprašali? Dejansko ga ni, edino to, da nimam motivacije zakaj bi to spet počel. In tu nastopite VI (množina

Zamislil sem si, da bi organiziral interno tekmovanje v gibčnosti za članice in člane Tekaškega foruma. S tem bi prisilil samega sebe, da bi ponovno začel migati v tej smeri.
Kako naj bi zadeva potekala?
- Dobili bi se v eni telovadnici.
- Najprej bi imeli kakšno urco skupnega razmigavanja.
- Potem bi izvedli tekmovanje v gibčnosti. Jaz bi pokazal neko vajo, vsak kandidat bi imel 3 poskuse, da bi jo ponovil. Vsak poskus bi se posebej točkoval. Najprej bi izvajali lažje vaje in potem vedno težje. Na koncu bi dobili zmagovalca z največ doseženimi točkami. Kategoriji bi bili ena ženska in ena moška.
- Zadeva bi bila GRATIS.
- Vsak udeleženec bi dobil še kakšno presenečenje.
Kaj bi imel od tega jaz?

Kaj bi imeli od tega potencialni udeleženci?

Če ste se z branjem prebili do konca, obstaja verjetnost, da vas zanima.
Glavno vprašanje: Ali bi se udeležili tekmovanja v gibčnosti?
Če vas bo vsaj 10, najamem telovadnico, sicer pa morda kdaj drugič.
Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.