Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
tae napisal/-a: Počutim se dobesedno zakrnelega v primerjavi z prej. In to gibčnost bi rad pridobil nazaj. In kje je sedaj problem se boste vprašali? Dejansko ga ni, edino to, da nimam motivacije zakaj bi to spet počel. In tu nastopite VI (množina :D ) dragi moji.

Zamislil sem si, da bi organiziral interno tekmovanje v gibčnosti za članice in člane Tekaškega foruma. S tem bi prisilil samega sebe, da bi ponovno začel migati v tej smeri.

:hello: :laola :hello:
Upam da ni to tkole mišlen
    http://tastelikepizza.com/item/2010/11/france-got-talent---frog-man

:lol: :lol: :--
Uporabniški avatar
 tae
samostojni, meni ta link ne dela.

Vsi, tisti, ki vas "le zanima": ali to pomeni, da ste zraven ali še pogojno?
Uporabniški avatar
 Cormi
tae napisal/-a:Vsi, tisti, ki vas "le zanima": ali to pomeni, da ste zraven ali še pogojno?

Če je zadeva enkratna, mi mora le še termin ustrezat :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
tae napisal/-a:Vsi, tisti, ki vas "le zanima": ali to pomeni, da ste zraven ali še pogojno?

Datum, ura, čas to bodo dejavniki, koliko nas stvar zanima :) :mrgreen: , drugače pa JA (tekmovanje me ne zanima toliko, bolj gibčnost :lol: :lol: :lol: )

:wink:
Uporabniški avatar
 tae
Trenutno uradno načeloma prijavljeni:
1. spela*
2. cvalenti
3. Sandy
4. Cormi
5. OLSON
6. miciM

Da se ne boste ustrašili. Končno tekmovanje bo le pika na "I" vsega dogajanja, ki pa nikakor ne bo glavnega pomena. Kot sem že omenil, bolj test koliko ste dejansko gibčni.
Evo Tae, uspel sem prebrati tole zadevo o gibčnosti in mi je zanimiva, sicer je gibljivost pri meni za moje pojme šibka točka, čeprav je veliko treniram, tako, da na temu tvojemu tekmovanju bi bil "ziher" zadnji :twisted: :), vendar ni panike :D, tako, da me lahko praktično šteješ zraven... :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Ker se tema hitro poglablja na dno seznama, me zanima, če ste načeloma zraven tudi ostali, ki ste se že javili: Mzunga40, mojchka, Vlajko, raziskovalec, klatez in luzr.

PS: Kdorkoli želi, lahko pripelje zraven še koga, ne glede na to ali je forumovc ali ne.
Uporabniški avatar
 tae
Trenutno uradno načeloma prijavljeni dan kasneje:
1. spela*
2. cvalenti
3. Sandy
4. Cormi
5. OLSON
6. miciM
7. Obivankenobi
8. ZdravkoC
9. rudi.k

Načeloma potrebujemo vsaj še enega, čeprav BO BOLJ ZABAVNO, VEČ KO NAS BO.
Uporabniški avatar
 tae
10 vas je, verjetno bo še kdo odpadel in prišel kakšen nov.

Jaz osebno imam proste roke. Zaenkrat recimo, da bo zadeva izvedena januarja 2011 med vikendom (sobota ali nedelja). Kje in točno kdaj boste obveščeni, lahko pa mi poveste kateri vikend vam ne ustreza.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA