prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
StaraKost napisal/-a:Za mene je podatek o bilo kakšni porabi kalorij popolnoma odveč, oziroma me ne zanima, ker na "oko" vem koliko sem porabil, kot na "oko" vem koliko moram pojesti :D, da vzdržujem željeno težo in performanse.

To je to, bistvo vsega! Pojesti kolikor rabimo oz. porabiti, kar pojemo! A za to res rabimo števce :?: :?: :?:
Vedno znova se trudim "držati nazaj" ob takih temah, a je vendarle malo "too much". Kako smo ljudje sposobni zakomplicirati vsako še tako enostavno zadevo, predvsem pa smo neverjetno sposobni pasti pred vsako komercialno finto proizvajalcev in dajati kupe denarja za nekoristne idiotizme, s katerimi zasipajo tržišče.
: Ko prideš v trgovino, najdeš v njej ogromno lepih, čudovitih stvari in prva misel je: Rad bi imel to, želim si tisto...to moram dobiti...
Toda, postavite si samo eno vprašanje: Ali to res potrebujem??? V večini primerov je odgovor: NE, v resnici tega ne potrebujem. Samo želim si, potrebujem pa ne.
Olajšajte si življenje. Tek je zabava, sprostitev...tek je protiutež stresnemu življenju današnjega časa- dokler ga sami ne zakompliciramo do mere, ko je samo še ena od obveznosti, vpeta v čarobne formule in podprta z neskončnim kalkuliranjem.

Lep Pozdrav, vencelj
Mene je sigma pc 15 spodbujala k temu, da sem bolj optimalno migal, če nebi imel ure nebi vedel za srčni utrip, ki je ključen pri izgubi teže, kalorije s tem sem seznanjen s strani trenerja, da ni čisto na mestu, ni rečeno da bom sedaj kar dal 200 evrov samo zato, da bom imel kalorije zabeležene, ampak samo sprašujem. Kalorije na urah kaže pomojem malenkost preveč, je pa tako da recimo 500kcal sploh ni tako na izzi porabit.

@vencelj
Kar si pa v modrem besedilu napisal se pa strinjam po dolgem in počes, želiš ali dejansko rabiš, pri teh urah je pomojem čisto dovolj srčni utrip je ključen pri izgubi teže, dobivaju kondicije, pa tud slučajno da ne delaš prenizko, bolj k si űtečen˝ bolj moraš migat.

EDIT:

Že od nekdaj imam rad ročne oz. kakršne koli ročne ure, že kot mali se mi je ura pokvarla in sem se jokal, dokler pač ni bila popravljena, zelo mam rad te ure, sploh pa kakšne novejše modele.
Nazadnje spremenil tiguan, dne 10 Dec 2010, 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
StaraKost napisal/-a:Za mene je podatek o bilo kakšni porabi kalorij popolnoma odveč, oziroma me ne zanima, ker na "oko" vem koliko sem porabil, kot na "oko" vem koliko moram pojesti :D, da vzdržujem željeno težo in performanse.

Če nisi imel v preteklosti nobenih težav s težo potem je to preprosto, če pa si imel težave s težo pa ni tako simpl, pretekli ljudje, ki smo bili debeli imamo še vedno v sebi tisti del prenajedanje, jaz lahko sedajle zbašem v sebe 200g čokolade v šusu medtem ko drugi pa niti 100g ne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA