prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

PST pregledan. Od Murgel dalje je se nekaj snega. Za nas tri jutranje norce (se zajc in spela*) brez tezav, ce pa se bo za dopoldance ze dovolj otoplilo pa zna biti blato in povodenj :) Ampak to se nikol ni bila ovira :--

G.
grb napisal/-a:PST pregledan. Od Murgel dalje je se nekaj snega. Za nas tri jutranje norce (se zajc in spela*) brez tezav, ce pa se bo za dopoldance ze dovolj otoplilo pa zna biti blato in povodenj :) Ampak to se nikol ni bila ovira :--

G.

Kakosno je pa cez Golovec? A ima sploh smisel imet gtx superge obute :?:
ROSI64 napisal/-a:Čestitke trojici :clap: :clap: :clap:

še posebna pohvala speli* za: :clap: :clap:
-tako zgodnjo uro teka brez startnine
-da se gre z norci preganjat po PST-ju
-za skoraj cel krog od Fužinskega gradu do LM

BRAVO spela* :laola

Hvala, Rosi. :D Vidim, da si že podrobno seznanjen z današnjim tekom, pa čeprav poročila še nisem napisala (aja, Facebook verjetno :roll:). :D
Moram priznati, da je najhujša prva točka, torej vstajanje sredi noči. Saj mora biti človek res malo nor, da to počne. Jaz sem si sicer izborila eno uro več, tako da sta fanta startala ob 4:04, jaz pa 5:04 ali nekaj takega.
Ju moram pa pohvaliti, da sta se lepo obnašala in me tudi nista pretirano priganjala. Nisem mogla verjeti, da smo na Golovec celo hodili. :shock:

Prvoten namen je bil sicer, da bi od zadnjih 10 ali 11 km od Ljubljanskih mlekarn tekla sama, ampak me je predvsem v obraz zeblo, tako da sem z veseljem izkoristila "kvizka" in se pustila odpeljati nazaj v Fužine (hvala, grb).

Hvala obema za družbo.
Ne morem verjeti, da sem lahko pred deveto (zjutraj! :lol: ) spila kavo z ugotovitvijo, da je za mano že 22 km teka, na isti dan. :shock:
spela* napisal/-a:Hvala, Rosi. :D Vidim, da si že podrobno seznanjen z današnjim tekom, pa čeprav poročila še nisem napisala (aja, Facebook verjetno :roll:). :D

Ni Facebook, ampak veze pri trenerju. :lol:
Evo se dokaz, da je spela* RES vstala sredi noci in se pojavila na letecem startu teka brez startnine :)

Slika

Kvaliteta slike je pogojena z zgodnjo uro, otrplimi prsti fotografskega "mojstrovalca" in brezflesnim fotoaparatom na telefonu. :)

G.
Nikoli si nisem predstavljal, da bom kdaj zelozgodajzjutraj tekel 2/3 PST s spelo* :shock: To je zgodovinski dan :mrgreen: Kot sta ze grb in spela* že povedala - bilo je super. Krog je minil res hitro, ker smo čvekali gor in dol in se spraševali kdo je bolj nor, ali mi ki tečemo tako zgodaj ali tisti, ki so takrat v varnih zavetjih svojih domov šele razmišljali, da bi šli teči :?:

Tole je treba ponoviti - ob 3h :mrgreen:
zajc napisal/-a:ker smo čvekali gor in dol in se spraševali kdo je bolj nor, ali mi ki tečemo tako zgodaj ali tisti, ki so takrat v varnih zavetjih svojih domov šele razmišljali, da bi šli teči :?:

To sta se spraševala vidva. Meni je bilo popolnoma jasno, da smo nori mi. :--
Tisti, ki niso nori, pa tudi še niso razmišljali o teku, ampak spali ... :D
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Start: 11h
Tukaj pa zajca sigurno ne bo....

Provokacija je uspela. Prišel sem :roll:

Po spletu naključij sem se ob 9:45 odločil, da pridem. Na hitro sem se napravil in "šprintal" do Fužinskega gradu. Upal sem, da ne bom zamudil. Nisem. Na štartu nas je bilo 5. Prvič je prišla tudi borja. Jana in Snežinka sta pretekli cel klanec na Golovec :shock:, borja je bila vmes, z maco pa sva korakala zadaj :oops:

Na ravnini je "kenijka" Snežinka držala tempo, mi pa capljali za njo. Kmalu smo dohiteli raziskovalca, na viču nas pa je čakala mojculja, ki nam je pripravila okrepčevalnico. Hvala :clap: Skupaj smo tekli do Koseškega bajerja, kjer so vsi zaključili tek, jaz pa še tistih nekaj kilometrov do celega kroga.

Bilo je super :clap: Ocena 10/10.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA