Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No, pa se je tudi za mene začela letošnja zimska liga. :D Danes je bilo za moj okus sicer malenkost premrzlo in malo preveč snega :shock: , ampak tak menda mora biti na zimski ligi. :)
Fajn je bilo spet videti "pohorske obraze", počutila sem se skoraj kot doma. :mrgreen:
Punce smo danes kar po desni prehitevale, kar je bilo zelo oteženo in nam je vzelo ogromno energije, ampak v cilju je vse pozabljeno! :laola
Vrnitev v dolino je bila v slogu: malo po nogah malo po riti. :--
Pa drugič spet!

Maks, hvala za fotke! :wink: :clap:
Tekačica, sem že razmišljala kje si, da nič ne prideš na Pohorje. No, zdaj sem ugotovila, da si očitno čakala na prave zimske razmere - kot se za zimski pokal pač spodobi :lol: .

Lenz, fotke kot vedno super. Najlepša hvala!

Organizatorji - :laola
Krasna nedelja. Odlične slike. Pravo vzdušje. No, za dobro voljo in ritem tokrat ni bilo slišati Bernarde, tako kot zadnjič, je pa bil "turbina" glasen (vsaj v mojem kvartu, tam okrog 60. mesta) in seveda šričinmojev boben. Na cilju pa sonce! Super!
Šprinti in skupni marši so za nami.
Pred nami pa dirke od spodaj.
Tu bodo ravninci in vzržljivi v prednosti.
Razmerja se bodo malenkost spremenila.
A bo ponovno zanimivo. Komaj čakam. :D
Lep pozdrav vsem skupaj iz deževnega Maribora. Ampak v nedeljo nas bo na Pohorje spet spremljal sonček :D . Sploh ne dvomim, da vzdušje ne bi bilo tapravo. Se bodo pa karte vsekakor malo premešale, kot je ugotovil že PeterM, in upam da mi bo uspelo potegniti kakega asa iz rokava :wink:
Se vidimo :!:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA