Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

BARBARA B napisal/-a:Zakaj pa mene ni v rezultatih ;(( pa sem bila gor (št. 156)

Očitno zaradi napake, ki se pri skoraj 200 udeležencih kljub vsemu trudu še vedno zgodi.
Za dodatne informacije, mnenja ter napake v rezultatih smo na voljo na emailu: slovenia@srichinmoyraces.org. ali tel.: 041 691 707

V primeru napake ali vprašanj v zvezi z rezultati je najbolje in najučinkoviteje posredovati kar največ znanih informacij na zgoraj omenjen e-mail naslov. Do sedaj je še vedno uspelo zadevo nekako spraviti v red in tudi tokrat bo tako.
Res lepa nedelja je za nami.Prva liga.Bi pa dal eden nasvet ljubiteljem živali oziroma belega kužka. .Kaj nebi mogel stopiti nastran ,oziroma ga odpeti tako kot nekateri .Sam pomisli kaj bi bilo če b iga kdo po nerodnosti zadel z palico oziroma konico med tisto gužvo.
Nazadnje spremenil meža stane, dne 13 Dec 2010, 06:03, skupaj popravljeno 1 krat.
meža stane napisal/-a:Bi pa dal eden nasvet ljubiteljem živali oziroma belega kužka. .Kaj nebi mogel stopiti nastran ,oziroma ga odpeti tako kot nekateri Samo pomisli kaj bi bilo če b iga kdo po nerodnosti zadel z palico oziroma konico med tisto gužvo.

Ja, danes sem se res odpel in zašibal kolikor se je dalo. :lol:
Beli kuža me je lovil še po zadnji strmini; pol pa ga nisem več videl 8)
Lepo je bilo.
Hvala organizatorjem, med drugim tudi za turbo hitre rezultate :clap:
:laola
Z letošnjo sezono smo v pravilih določili da se čas meri 90 min po startnem pisku, kljub temu pa dopustili da lahko tekmovalci startajo predčasno in si sami merijo čas. Ta možnost je bila predvidena predvsem za tiste, ki za vzpon potrebujejo dlje časa.

Ne glede na to pa se, podobno kot lani, dogaja da nekateri hitrejši tekmovalci iz različnih razlogov startajo prej in na cilju povedo svoj čas. Tekmovanje temelji na samopreseganju, poštenosti in fair playu zato verjamemo da vsi povedo svoj dejanski čas vzpona. Ker pa na zimskem pokalu tekmujemo tudi med seboj, menimo, da ni najbolj pošteno da te tekmovalce uvrščamo med tiste, ki so startali v skupini in se kosali med seboj. Menimo, da je najbolj pošteno, da čase tekmovalcev, ki niso startali s skupino, upoštevamo izključno v WMA razvrstitvi, kjer dejansko vsak tekmuje le proti svojemu času. V tem primeru je potrebno javiti čas časomerilcem na vrhu sicer udeleženec ne bo uvrščen. Seveda ne more biti uvrščen nekdo, ki starta popoldan in javi čas po telefonu ali mailu.

V prvih treh tekmah (posebej tretji) smo morebitne anomalije v rezultatih, ki bi nastale v takih primerih reševali na po našem mnenju najbolj korekten način. Od 4. tekme naprej pa menimo, da je potrebno ubrati "sistemsko" rešitev.

Torej; v rezultatih Po prihodu so uvrščeni samo tisti, ki so udeleženi v skupinskem startu medtem, ko so v kategoriji WMA uvrščeni vsi udeleženci-tudi tisti, ki startajo nekoliko prej in si sami merijo čas katerega pa mora obvezno javiti časomerilcem na vrhu.
Nazadnje spremenil Ganesh, dne 15 Dec 2010, 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Ganesh napisal/-a:Torej; v rezultatih Po prihodu so uvrščeni samo tisti, ki so udeleženi v skupinskem startu medtem, ko so v kategoriji WMA uvrščeni vsi udeleženci-tudi tisti, ki startajo nekoliko prej in si sami merijo čas.

Pošteno! Hvala za razumevanje in se oproščam, če sem vam povzročila kakšno nevšečnost. Mi pač ni prijetno hoditi v gneči z bejskajočim psom (po tem me sedaj itak vsi poznajo) in ovirati prometa. Mi je pa prav tako neprijetno psa pustiti doma, če že grem v naravo. Je pa lepo videti vse te zadovolnje obraze na vrhu in se malo podružiti... Sedaj je volk sit in koza cela. Marjan, hvala!
Bilo je super. Za ta dolgo sem se pripravljal v petek v okviru
čage TF podružnice MB 2010. Morda sem zato nekam pogumno začel.
Kmalu me je zaribalo. Sem se že vprašal, kako bom prišel do konca.
34:25 je bil glede na veličatne muke kar zgleden rezultat.
Ne glede na vse - spet je šlo za čisti užitek.
Organizatorjem pa en VELIK hvala za trud, ki ga vložijo v to,
da uživamo iz nedelje v nedeljo.
:laola
Se pridružujem mnjenju PetraM. No, s pripombo, da je moj rezultat kljub mukam za cca 4 minute počasnejši in da čisti užitek vse skupaj postane šele na cilju. Vmes pa :mrgreen: :--( :mrgreen: :evil: :bum:
BRAVO za vse :laola :laola .
Za tiste, ki imate fenomenalne čase in drvite po Pohorju, za nas, ki smo med povprečnimi in tudi za tiste, ki pridejo na cilj med zadnjimi, vendar pridejo in bodo drugič spet prišli.

BRAVO za organizatorje, ki poskrbite, da vse teče kot po maslu. :laola

Po dveh nočeh z malo spanja sem bila čisto zadovoljna s svojim časom. :D :D :D
Prvič se mi je zgodilo, da sem se preveč oblekla in mi je bilo neizmerno vroče, tako, da sem po poti lizala sneg in upala, da ne bo zdravstvenih posledic. Pa jih, razen bolečega grla danes zjutraj, v resnici ni bilo.
Ampak s kiklco je šlo lažje in ritka je ostala topla, to pa tudi nekaj velja :D :D :D

Še enkrat čestitke vsem in komaj čakam naslednje nedelje :clap: :clap: :clap:
Tolažite se s tem, da imate kljub času, ki je slabši od pričakovanega v naprej zagotovljeno eno dodatno piko, zaradi izboljšanja, ki sledi v naslednjo nedeljo :D .
Pohvala organizatorju še večja pohvala pa vsem tekačem (skoraj vsem ki ste dosegli tisto dodatno točko za izboljšan rezultat ).Če bo vreme v nedeljo podobno kot včeraj lahko zopet pričakujemo osebne rekorde.Se vidimo v nedeljo:) :clap:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA