prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 marjan
Odlično Leon, vse čestitke. :clap: Tudi sam še nisem rekel zadnje besede na Šentiljski. Enkrat bi šel rad še na čas :D

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 jan_jan
Včeraj sem se ponovno odpravil po Šentiljski poti. Po hladnem, mrzlem jutru se je naredil jasen in sončen dan, v počasnem tempu sem uživaško napredoval preko številnih hribčkov in dolin Slovenskih goric 8) . Na Zg. Velki sem si privoščil kratek postanek za okrepčilo in oskrbo s :drink , potem pa zopet v rahlem drncu do konca. Pri Belni sem bil po 8h30min :) . Na trasi je kar veliko blata, kar je za ta letni čas normalno :roll: (Rajko-Vreme press :wink: )
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo pa se je Šentiljska v tej zimski sezoni začela tudi zame. Za krajšo polovičko si sicer nisem izbral najbolj pravi trenutek (beri gaženje po snegu tudi do kolen), ampak saj nikoli ni pravi čas :wink: V bistvu sem samo za pot ob Muri od Sladkega Vrha do Trat potreboval skorajda polno uro, na jasi pa še stopil v veliko mlako, ki je bila sicer pod snegom, dobesedno do gležnjev :evil: . Sem skorajda obupal, a da bi se vrnil pa mi tudi ni padlo na pamet, tako da je potem šlo še samo naprej. Sem pa zato malce skrajšal in šel od Velke do Vranjega Vrha kar po cesti, sem mel za nekaj časa dovolj gaženja do kolen :mrgreen:

Sicer pa se oglašm predvsem zaradi dveh stveri. Že lani je v čast Prešernovega praznika bilo odlično in ni razloga,da tudi letos ne bi bilo. Ob ugodnih vremenskih razmerah se torej dobimo 5. ali 6.2.2011. Podrobnosti še seveda sledijo.

Druga stvar je da smo posodobili lestvico pohodnikov in tekačev. Prvič zato, ker so nekateri popravili rekord proge (Jani :clap:), drugič pa za to, ker smo se odločili narediti neko smiselno ločnico med tekači in pohodniki, ki znaša sedaj 13 ur.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

dne 26.12.startamo ob 7:00 izpred gostilne Belna v Šentilju. Prosim, da ne zamujate oziroma čimmanj, ker je neprijetno stati v mrazu in čakati zamudnike v tekaški opravi.

Zaenkrat smo v ekipi za 26.12.:

1. semjul
2.TomažPI + kolega
3.Upam da pride - Lj.
4.Sebi - ne bomo prehitri :!:
5.Nataša

Dogovorjen sem še s Samom, ZdravkomC, čakam le potrditev za ta datum :?:

Kar lepa druščina smo že, glede na raznolikost tekačev, bo tempo primeren za širok krog, torej prijavite se.
Uporabniški avatar
 Loni
Vreme napisal/-a:
Sicer pa se oglašm predvsem zaradi dveh stvari. Že lani je v čast Prešernovega praznika bilo odlično in ni razloga,da tudi letos ne bi bilo. Ob ugodnih vremenskih razmerah se torej dobimo 5. ali 6.2.2011. Podrobnosti še seveda sledijo.

Sem za in sem zraven, tako kot lani, zgleda, da bomo to naredili kar za tradicionalno zadevo. Vremenske razmere pa kaj bolj snežene kot so bile letošnejga februarja skoraj ne morejo biti.
 Alek
semjul napisal/-a::D

dne 26.12.startamo ob 7:00 izpred gostilne Belna v Šentilju. Prosim, da ne zamujate oziroma čimmanj, ker je neprijetno stati v mrazu in čakati zamudnike v tekaški opravi.

Zaenkrat smo v ekipi za 26.12.:

1. semjul
2.TomažPI + kolega
3.Upam da pride - Lj.
4.Sebi - ne bomo prehitri :!:
5.Nataša

Dogovorjen sem še s Samom, ZdravkomC, čakam le potrditev za ta datum :?:

Kar lepa druščina smo že, glede na raznolikost tekačev, bo tempo primeren za širok krog, torej prijavite se.

Mislim da sem še malo premali za ta "širok krog". Če bo vse po sreči se vam pridružim nekje na polovici in jo skupaj z vami mahnem do konca. Za začetek je polovička dovolj zame.
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek napisal/-a:Mislim da sem še malo premali za ta "širok krog". Če bo vse po sreči se vam pridružim nekje na polovici in jo skupaj z vami mahnem do konca. Za začetek je polovička dovolj zame.

OK za začetek naj ti bo :mrgreen: Za Šentiljčana se že spodobi celi široki krog :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ravno v nedeljo 26. decembra imamo spominski tek "Janezov krog" v spomin na Janeza Faleža, ki je tekel pri TAO oziroma pri ptujskih Poletovcih. Zato me ne bo na Šentiljski ta dan.

Vidim, da bo v nedeljo lušna pisana družba in vam želim lep tek in dobro uhojeno pot.
Verjetno bom res naredil gaz po Šentiljski v soboto, če bo kaj snega za gazit.

Torej še ekipa za soboto 25.12.2010 ob 7.00 (če bo kdo od daleč lahko prestavimo tudi na 8.00) zjutraj pred staro gostilno Belna v Šentilju.
1) ZdravkoC
2) ________
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA