Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Loni napisal/-a:Že vnaprej najavljam, da je zadnje mesto moje, da se ne bi slučajno kdo vmes vtikal. :wink:

Ne mi vi danes prav dolgo hoditi v cilj! :wink: Kdor bo hodil (tekel) več kot tričetrt ure, bo avtomatsko diskvalificiran! :oops: A bi ti rada, da grem jaz nazaj v dolino v obliki ledenih kock glede na današnje temperature! :D
Torej, rezultat nad tričetrt ure se prizna samo tistim, ki mi po tekmi za šankom častijo za enga takratkega! :drink :--
trudili smo se,da časomerilci ne bi zmrznili (vilko je še lahko pisal :D )če bo več kot -10,predlagam,da nas čakajo v domu za pečjo.ne vem,do koliko - mu dela računalnik :) ali je sinoči padla kakšna kazenska (45min) runda lp ju
Nazadnje spremenil janezu, dne 16 Dec 2010, 08:25, skupaj popravljeno 1 krat.
2MUCH4ME napisal/-a:
Loni napisal/-a:Že vnaprej najavljam, da je zadnje mesto moje, da se ne bi slučajno kdo vmes vtikal. :wink:

Ne mi vi danes prav dolgo hoditi v cilj! :wink: Kdor bo hodil (tekel) več kot tričetrt ure, bo avtomatsko diskvalificiran! :oops: A bi ti rada, da grem jaz nazaj v dolino v obliki ledenih kock glede na današnje temperature! :D
Torej, rezultat nad tričetrt ure se prizna samo tistim, ki mi po tekmi za šankom častijo za enga takratkega! :drink :--

Nekdo je bil itak brez denarnice (se pravi jaz), nekdo pa ni ratal ledena kocka, joj, to bi Jana imela dela, da bi ga ven dobila, še dobro, da sem bila usmiljena. A dobim kaj za nagrado? Ali pa za kazen, ker hodila sem tudi vmes :roll: Ali pa zato, ker sem se zlagala :oops:
No, pa zdaj tudi jaz vem, kdo je gorenjski "tat", čeprav pri dnevni svetlobi bi ga lahko še zgrešila :wink:
Sploh ni bilo tako hudo mraz, kot sem pričakoval! Zadnjih dveh res nisem čakal, saj njun rezultat z lahkoto izvem tudi po drugih kanalih! :wink:
Sem pa za petouvrščenega (Smolej) pozabil napisati njegovo ime!Če slučajno tole bere in ve, kako mu je ime, naj mi javi! :wink:

https://docs.google.com/#folders/folder ... liMjZjYjgx

Loni, nisi bila niti prepočasna niti prehitra, tako, da ne vem kako bo z rundo! Pa naj ti bo:
častim enkrat čaj na Kališču! Velja? :D

PS: Na poti navzdol sem našel rutko z napisom Maxisport Čerin! Glede na to, da je bila kar pošteno "prešvicana", predvidevam, da jo je izgubil nekdo od udeležencev dirke, ko se je vračal v dolino! Rutko bom prinesel naslednjo sredo na Jošta, če se lastnik ne bo našel, bo ostala v trajni lasti oskrbnika doma na Joštu!
Vilko, upam, da ti ni dež zmočil sredinih rezultatov oziroma ti niso padli v blato ... :--(

Držim pesti za tvoja fanta (in ostale), ki bodo tekli na Kališče danes!

Lepe praznike vsem!

Gazi
gazi napisal/-a:Vilko, upam, da ti ni dež zmočil sredinih rezultatov oziroma ti niso padli v blato ... :--(

Niso, niso! Pa tudi če bi, bi jih glede na majhno število tekmovalcev še enkrat lahko sestavil na pamet! :wink: Rezultati so že nekaj časa na https://docs.google.com/?pli=1#folders/ ... liMjZjYjgx, samo klikniti moraš! :D

gazi napisal/-a:Držim pesti za tvoja fanta (in ostale), ki bodo tekli na Kališče danes!

Tudi jaz držim pesti za vse tekmovalce! Glede na vreme jim ne bo lahko!
Nekaj se nas je srečalo že na včerajšnjem večernem ogledu proge - beri v gostilni na vrhu Jošta :toast:

Poročilo: cesta je še vedno hudo strma :roll: , Sodarjeva pa na nekaj koncih zahrbtno ledena (sem se pošteno zvrnil nazaj dol) ...

Se vidimo ob 18h na štartu!
Zgleda, da je bil tokrat zanimiv in napet finiš saj je kar trem podeljeno 100 točk. Glede na dosežen čas in zasedbo, bi rekel, da so se verjetno za rokce držal :lol: .
Me žal danes ni bilo, ker me od včeraj zdravje ne služi kot je treba :( . Sem mislil, da bom samo jaz manjkal, pa je blo še veliko takih.
Ko se pocajtam, pa spet v dir... :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA