Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Letos jeseni smo bili na izletu na Brijonih in nazaj grede smo se peljali čez nam dobro znani most(pod katerim se teče in se ga že od daleč vidi) čez doooolgo dolino reke Mirne. Lani na teku je bilo zasneženo nekaj cm snega in zelooo hladno..je bila vsaj zimska pravljica..., letos verjetno ne bo snega. :roll: Tako sem uspel posneti 2 sliki kateri prilagam zraven...
Letos me žal ne bo na tem maratonu zaradi drugih obveznosti. :roll:
Vsem udeležencem maratona želim prijeten in uspešen preživeti dan v Istri. :laola
LP Miro
Picture 910.jpg
Picture 910.jpg (34.61 KiB) Pogledano 3678 krat

Picture 915.jpg
Dolina reke Mirne
Picture 915.jpg (43.39 KiB) Pogledano 3672 krat
Druga fotka je lepa vzpodbuda :D se vidi, da pritečeš iz od nikoder :lol:
Ta dolina je ponavadi zelo hladna takrat ko se jaz nahajam na tem mestu, saj se sonce skriva. Letos be menda res še čudežna hidracija od zgoraj poslana ...
a ma kdo gps pot za 405 posneto, da si preštudiram progo, ker na spltni strani so samo mesta napisana kje se gre in nobene potke vrisane. se bojim, da se zgubim in ne bi rad postal kak ilegalni pribežnik iz ljepe njihove in prva novica v dnevniku..... :mrgreen:
V petek bo oblačno, popoldne bo na zahodu pričelo snežiti.
Snežilo bo tudi na Obali. Do večera se bo sneženje razširilo na večji del Slovenije, ponekod bo začel pihati severovzhodnik, na Primorskem burja. V soboto bo delno jasno, zjutraj bo ponekod v južni Sloveniji še rahlo snežilo.

:lol: :lol: :lol: A se bo mogoče Uroš spet udeležil tega teka :lol: :lol: :lol:
raf napisal/-a:a ma kdo gps pot za 405 posneto, da si preštudiram progo, ker na spltni strani so samo mesta napisana kje se gre in nobene potke vrisane. se bojim, da se zgubim in ne bi rad postal kak ilegalni pribežnik iz ljepe njihove in prva novica v dnevniku..... :mrgreen:

Meni se ni zdelo ravno slabo označeno. Na enem razcepu sem bil malo nesiguren, drugače je pa kar v redu.
Včasih je počasnost tudi prednost. Maš pač čas gledat oznake na cesti.

Ampak ko se spomnim tistih muk v dolini Mirne. A a, mene več ne vleče tja.
Uf, mene pa je ujela Viroza,tako, da ne vem, če me bo v nedeljo spustila.
Če bom boljši,pritem odteč vsaj najkrajšo razdaljo - po dolini Mirne.
Še vedno upam, da me tetka Viroza zapusti pravočasno!
Lp
Miro
natasa napisal/-a:Živjo,

pri plačilu štartnine so me na pošti zavrnili, ker nimam naslova od prejemnika nakazila BARTOLE ANDREA......, ker ste očitno že plačali mi prosim zaupajte naslov prejemnika.

Se vidimo v nedeljo.

LP, Nataša

......me je že poklical Predrag in sva uredila....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA