Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja prejno soboto nisem uspel prlezt na zimsko ligo na Primoža, ker sem skupaj s soborci pod odličnim vodstvom Janeza :clap: odtekel še prav en lep maraton.
Kljub mrazu in razgibani progi, je šlo za konec sezone kar dobro.

Čestitke vsem ostalim za odlične rezultate, ter hvala za prijetno družbo

LP Bojan :wink:
Tudi jaz sem se prvič udeležil maratona v osrčju italije v mestu 3-kolori - Reggio di Emilia v odlični organizaciji Janeza Ferlica z res zelo dobrim in izkušenim šoferjem. Bilo nas je 5 tekačev in vsi smo dokaj uspešno zaključili maraton. Vreme je bilo lepo in sončno, čeprav nekoliko hladneje, pač podobno decembru, smo se temu tudi prilagodili.
Tako je za mano tudi 5 maraton v tem letu, katerega sem uspel izboljšati za 4min.
Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem maratona za dobre rezultate oz. pretečeni maraton v odlični tradicionalni italijanski organizaciji.
Hvala vsem za prijetno druženje ... :laola
No,pa smo še enega...114-ega.

Moj del odprave (RoKo-ugor-roky1-jaz) je štartal ob treh zjutraj iz Sežane...in po dobrih treh urah prispel v Reggio Emilio.

Najtežjega ravninskega maratona v Italiji se je udeležilo cca.2500 maratoncev.
Proga je bila kar lepo razgibana ampak vseeno lepa.Organizacija ...odlična.
Vreme... sicer hladneje 0 do 7°C...no,ja...že dober.

:clap: Čestitke vsem našim ,ki so se udeležili tega lepega maratona...še posebej tistim,ki so izboljšali svoje PB-je :clap:

Sedmič sem bil na tem maratonu...pa še bom...čeprav treba isti dan prevoziti 800 km..in vmes preteči maraton :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA