Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo
Ravnokar sem govoril s Predragom in pravi,
:arrow: da so ceste kopne in posipane
:arrow: da bo temperatura jutri na plusu
:arrow: so progo označili s trakovi, zaradi onemogočenega označevanja na cesti

Jaz pa prvim, da bo jutri en čudovit dan in
:arrow: če še kdo rabi sled za Garmina, naj javi, pošljem po emailu
sicer ima sled eno malenkostno napako okrog 15 km, ko sem za 200 m skrenil s ceste :D

Se vidimo v Istri :heart
Kvarnersko-Notranjska druščina (Barbara, Nikola, Stjepan in jaz) dogovorjeni, štart okoli 7 ure šibamo mimo Kozine (kofi tajm). GPS ne rabim, ča malo zalutam, pač ne bo nič drugače kot na prejšnjih dveh. :-- Malo viška ne škodi. :wink: :D
Kot pravi Zdravko, menda bo res en faj dan.
Odtekel celih 53,8km. Bilo je lepo. Ceste po Istri je pobelil sneg. Zdi se, da tam nič kaj ne plužijo in posipajo, tako da smo tekli po sneženi in ledeni podlagi. Meni je to ustrezalo in sem bil s svojim tekom zelo zadovoljen. Sploh spust po zasneženi cesti iz Grožnjana v dolino Mirne je bil imeniten. Nič nabijanja. Sneg. Zimska idila.
Okrepčevalnic je bilo dovolj. Malo me je motilo , da ni bilo povsod toplih napitkov. Sploh
v zadnjih 16km po dolini Mirne.( no na zadnji okrepčevalnici je bil čaj topel, kar mi je super pasalo). Označeno je bilo OK. Razen tik pred ciljem sem zgrešil oznake in šel proti centru mesta, potem pa po lokalu spraševal kje je nogometno igrišče, kjer je bil cilj.
Upam da bodi rezultati kmalu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA