prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ema in Tomaž, težko vama karkoli obljubim. Nikoli ne vem ali se bom udeležil tega jutranjega teka ali ne. To je pri meni vedno odvisno od več dejavnikov. Poleg tega sam pritečem od doma, tako da sem že dobro ogret. Po drugi strani pa dejansko to mrzlo vreme ni najbolj primerno za stretching in razmigavanje. Motor je potrebno ogreti, kar najlažje storimo s počasnim tekom. Ogrete in sproščene mišice so predpogoj za nadaljne intenzivnejše raztezanje. Upam, da ne zamerita, ampak ob -4 bi si z "mojimi vajami" lahko naredili več škode, kot koristi.
Tkole, za to soboto sem rezerviral termin, tako da se ponovno vidmo, kot Tae tudi sam prtečem od doma (upam, da ne bom zamudu) bo pa zgleda prava tekaška idila

Se vidmo, lp Bojan :wink:
Tae, nisem mislila na kakšne posebne vaje :arrow: niti, da bi moral priti vsak teden.
Mogoče enkrat malo skupnega ogrevanja ter nato razgibavanja pod strokovnim vodstvom tam do 5 min :oops:
Z radovednostjo pričakujem napovedan dogodek pod temo Splošna debata :wink: , da se naučim kaj novega. Vem, da boš vse temeljito pripravil - kot vedno.

Lp E.
Jutri bova s Sandro ligo prešpricala, a nič bat, prepustila svo jo izkušenemu fotografu in izkušenemu štarterju :lol:
Prihaja pa do nekih nepravilnosti na ligi. Štart lige je namreč ob 9. uri zjutraj. Vsi, ki gredo prej, naj se ne vpisujejo v zvezek za ligo, ampak se lahko vpisujejo v zvezek, ki ga ima Pero za vpis pohodnikov. Ligaši začnemo z vpisi nekje od 9:20, časovna zapora pa je ob 11. uri. Upam, da nisem koga užalil, hvala za razumevanje in poštenost do svojih sotrpinov na ligi.
Jutri vam želiva čimlažji korak in velikooo snega :--
Ma mislm da bom šu kr od doma, škoda da zamujata to zimsko pravljico :--

LP Bojan
Po slikah sodeč in po pripovedovanju vidim, da ste se imeli fajn v soboto, ko je na novo zapadel sneg :) V knjigo z vpisi ste popisali natanko 1 stran, kar kaže na to, da vas je bilo 18. Sem pa na skupinski sliki opazila tudi Tjaško Čirovič, v knjigo pa se ni vpisala, tako da vas je bilo potemtakem 19. Tudi tokrat je na cilj prvi pritekel Lado Kveder v 22 minutah in 58 sekundah :laola Lige so se udeležile samo 3 ženske, od katerih je bila prva Vera Kregar (33:26), pri otrocih pa je prvi na vrh v 31 minutah pritekel Uroš Čirovič :clap:
Skupinska fotka:

Slika

S Tomažem se zahvaljujeva Klemnu Janši, ki je poskrbel za to, da se je liga pravočasno začela in fotografinji Niki Urh :D
Se vidimo v soboto, do takrat pa se lepo imejte in uživajte na svežem zraku! :)
Še enkrat hvala za pomoč Niki in Klemnu :clap:
Vedno predstavimo štarterja in tudi tokrat ga bomo. Kdo je Klemen Janša?
Klemen je član KGT Papež. Glede na to, da je Klemen doštudiral čisto v drugi stroki, kot jo opravlja, vsi, ki ga poznajo, pravijo, da je na svojem področju strokovnjak. Prijatelji mu pravimo živi leksikon, ker vse, kar je povezano s športom, od letnic, zmagovalcev, tekem....... to Klemen vse ve, kot bi bral iz kjige. :lol:
Strokovnjak na področju športne obutve oz superg, kar se tiče oblačil, kaj obleči za posamezne športe, kaj je kvalitetka in kaj je "klump" neglede na firmo, pove iz srca in pošteno.
Zelo rad se tudi udeležuje tekem, tako od gorskih tekov do gorskih maratonov in tudi ceste mu niso tuje, zelo rad pa se tudi vsede na kolo, to je Klemen. :clap:
Foto štarterja:
Slika

Pa da ne pozabimo, v soboto predstavitev posebnega bidona, ki pride prav ravno nam, zimskim navdušencom. Vsem, ki hodijo na ligo je dal moj klub, klub ENERGIJA http://www.energijateam.com/ in http://www.energijabikes.com/ poseben popust, več v soboto.
Slika
Več o bidonu:
http://www.energijabikes.com/akcija/polar-bottle-termo-izolacijski-bidon-720ml/

lp Tomaž
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 21 Dec 2010, 17:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Prava zimska pravljica, kdor jo je zamudil :-- :--

Super se je vse speljalo, kar nekaj nas je bilo, (oba Bojana + tekačica iz Stranj) ki smo se od doma ogrevali, eni po cest drugi po stranpoteh, nazadnje pa v vsem dobro poznan KLANC :wink:
Pri Perotu pa :drink , potem pa nazaj proti domu, pa jih je nanesl slabih 20 v kar težkih razmerah.

Ker mamo nekateri delovne obveznosti (ane Olson) bom manjkal v soboto, upam da se vam pridružim, kar drugo leto.

Sandy kolkr sem na uho vleku, uživejta, se vidmo :clap: :clap:

LP Bojan
Glede na to, da sem:
1. bil,
2. ne,
3. bil,
4. ne,

bi moralo po logičnem zaporedju slediti, da
5. spet pridem

Tokrat bom šel prej od doma, da ne bom spet zamudil.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA