prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
tiguan napisal/-a:http://www.lovecnacene.si/merilniki-srcnega-utripa-2009-polar-ft60-enski-model/m/530108/

Nekdo bi zrihtal garmina 405 CX za 240 evrov, novo.
Jest mislim, da ne boš res nič izgubila, če vzameš 405 CX, ker to je najboljša ura.

a sem že povedala da nočem 405? sem tudi jasno povedala, da sem ga gledela v trgovini za 199€, pa ga nisem vzela! torej... Garmin 405CX ODPADE!!!
luzr napisal/-a:Katerega garmina?

Če ne rabiš niti grafov, in imaš nekega Garmina že doma, vzemi Polar 300 s S1 za 125€. to je najceneje. (kje si dobila to ponudbo?) To je ugodne nakup, če ne rabiš kombinacije z gps G1 senzorjem.
Ali pa Garmin 210, če ga dobiš za normalno ceno... kar je klatežev dober predlog. ;) (ker pač 405ice nočeš:)
Obstajajo tudi kake cenejše garminove ure brez gps-ja - povej, če te zanimajo...

Če se ne pogovarjamo o ceni (cca 400€, ne vem koliko stane točno) bi jaz vzel polar 800cx z majhnim senzorjem korakov S3.

Ft60 se mi zdi predrag... glede na ponujeno. Pa čeprav ga zviti trgovci tržijo kot fitnes uro. :roll: Kaj boš z njim počela na snegu(smučariji/bordariji) in na motociklu mi ni jasno. :shock: Je pa očitno trgovcem...
Garmin 110w pa je specifična ura. Problem je, ker ne boš mogla uporabljati tistega malega in simpatičnega FP nožnega senzorja, če boš trenirala7hodila v zaprtih prostorih.

tisti polar rs300x z S1... V.I.P. :clap: a misliš, da se mi ga splača za to ceno nabavit? čeprav ni zraven FlowLink-a? ampak... tudi, če bi se kasneje odločila za G1, ga lahko dokupim.

garmina 210 nisem nikjer zasledila. sem brskala po internetu in ni nikjer nič.

ta rs800cx stane cca. 480€ s tem senzorjem.

meni je predlagal FT60, ker pravi, da mi bo na 300x veliko funkcij preveč. rekel je, da glede na to, za kaj bom uro uporabljala, da je najbolj optimalna rešitev ft60f ali garmin 110w.

zdaj pa sem spet v dilemi :|
Jest za sebe tudi nekaj kopujem, 5x tedensko grem tečt po brezpotju oz. hodim v klanec, pa še z gorništvom se ukvarjam...ne glede na vreme tečem/hodim.

Pa ko gledam te ure, ene majo to funkcijo, druge to, ampak če pridem do rezultata je najboljši ankp ravno to ko omenjam in polar 800.

Vse ostalo je bolj slabo.
@rzidar: kako je zdaj z gps senzorjem?
Klatez, kaj pa gps, ki bi ga rzidar rada imela za smučarije in motorciklizem? :/
Tega pri Fr 60 fp/hr pač ni... ;)

Rs300 nima tako motećih funkcij kot kak kompliciran garmin, ker jih preprosto izklopiš.
Imajo pa vsi polarji s senzorjem S1 pomanjkljivost - grozljivo okoren in težak senzor.
Če te zanima lahko poskusiš kako je z njim šprintati...

Prednost ima garminov fp in novi polarjev S3.., ki sta oba manjša.
luzr napisal/-a:@rzidar: kako je zdaj z gps senzorjem?
Klatez, kaj pa gps, ki bi ga rzidar rada imela za smučarije in motorciklizem? :/
Tega pri Fr 60 fp/hr pač ni... ;)

Rs300 nima tako motećih funkcij kot kak kompliciran garmin, ker jih preprosto izklopiš.
Imajo pa vsi polarji s senzorjem S1 pomanjkljivost - grozljivo okoren in težak senzor.
Če te zanima lahko poskusiš kako je z njim šprintati...

Prednost ima garminov fp in novi polarjev S3.., ki sta oba manjša.

gps mi zdaj ni več toliko pomemben.

videla sem, kako velik je ta s1 senzor. škoda.
šprintat pa nikakor ne mislim. jaz tečem zato, da si pridobim kondicijo in pa izgubim kakšen kilogram, vsekakor pa ne mislim postat tekač in se udeleževati kakšnih maratonov, šprintov in podobno.
sem pa se pozanimala glede cen. in sicer je takole:
- Forerunner 110 HR ženski (na zalogi) = 180€
- Polar RS300x (osnoven - na zalogi) = 97,5€
- Polar RS300x G1 (na zalogi) = 150€
- Polar FT60f s Flowlinkom (na zalogi) = 189,99 €
- GARMIN Forerunner 60 HR + FP Premium (na zalogi) = 142,5€
Ker smo le ugotovili, da grafi niso pomembni smo naredili napredek. ;)
Preden karkoli ugibamo, povej še kako boš merila hitrost in razdaljo :
1- na moto-izletih?
2-na smučanju/deskanju?
gps?
Raznovrstni namenski števci za motocikle so sicer dobra rešitev;
kaj pa druga alineja?
1. moto izleti... ni panike... bom vzela klasičnega garmina in ga namontirala pod sedež, kjer je vtičnica :D
2. če do zdaj nisem, me verjetno ne bo konec, če še zdaj ne bom tega počela. če bom kupila uro, katera bo to podpirala, ni panike, jo bom uporabljala. če pa ura tega ne bo imela, me pa tudi ne bo konec.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA