Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gazi napisal/-a:Loni, kot redna udeleženka kranjske zimske tekaške lige imaš na voljo še tretjo možnost - 9.1. je na sporedu Mohor (štart ob 9h v Stražišču čez Čepulje do Mohorja, ti pa potegneš še malo naprej do Dražgoš) ... :cast1:

Pozdravček,

Gazi

Lepo in prav, pa ti misliš, da jaz sploh vem, kje so Dražgoše? Mohor bi še nekako najdla.
PPoce napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Za jutranjo zimsko varianto čez Ratitovec v Dražgoše sta zaenkrat dva kandidata...

LP

Me zanima tale varianta, ker sem malo bukov za orientacijo - koliko je potem še nazaj do izhodišča?
LD,Boštjan

Spust z dobrih 800 v dolino na 450. Dolžina odvisna od variante, od 3 do 5 km.

LP, vencelj
 kbk
Vencelj, živ

Kakšno borbeno opremo pa priporočaš za tvoj napad na Dražgoše...bolj planinsko al bolj tekaško???

Mal me ima, da bi se vam pridružil. Osem krat sem že šel na ta pohod . Iz Pasje ravni ali pa iz Železnikov, pa je res malo preveč teh postankov, tako da...

Hvala za odgovor :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Oprema je zelo odvisna od vremenskih in snežnih razmer. Običajno je bila bolj planinska, če bi bilo bistveno manj snega in topleje (kot npr. lani- glej fotke), bi bila lahko tudi tekaška. PD običajno nekaj dni pred nočnim pohodom izda določena priporočila glede na razmere, včasih priporočajo tudi dereze (teh jaz niti nimam). Običajno sem s sabo vzel pohodne palice, pridejo prav v ozki gazi.
Bomo videli zadnje dni, kakšno bo stanje.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 BoF
Če gre kdo Pasja Ravan - Dražoše, naj se javi.
Uporabniški avatar
 vencelj
5r002 napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Na lanski solo izvedbi v mrzlem vremenu :juhuhu: sem naredil nekaj fotk in jih objavil tudi na :TF) , pa jih bom sedaj spet, za obujanje spominov in delanje skomin :mrgreen: :
http://www.mojalbum.com/vencelj1/zelezniki-ratitovec-drazgose

LP, vencelj

Hude fotke!!
Sem kandidat za Vencljevo odpravo... če je možno seveda.

:roll: in zakaj ne bi bilo možno :?: :?:

LP, vencelj
BoF napisal/-a:Če gre kdo Pasja Ravan - Dražgoše, naj se javi.

Enkrat bom šel tudi to, imam že nekaj časa v načrtu, a ne v skupini s "ponočnjaki" ampak tako kot hodim sedaj iz Železnikov čez Ratitovec, odhod zjutraj. S Pasjo Ravnjo imam pač logistični problemček (tako kot pravzaprav vsi udeleženci) in bom (ko se bom odločil za to varianto) moral najti nekoga za dostavo na izhodišče...iz Dražgoš do doma pa potem nimam več daleč.
:lauf: :juhuhu:
btw: moj oče se je tega pohoda udeležil- mislim da trikrat. Dostava iz Dražgoš na Pasjo Ravan, pa peš nazaj domov. Največ pripomb je pa vedno imel na postanke.

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 22 Dec 2010, 21:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
matej712 napisal/-a:Vencelj, tudi jaz sem kandidat za tale pohod prek Ratitovca.

MAtej

:D :D
Lepo :!: Če bo vsaj približno tako, kot kaže sedaj, se nam obeta en lep :TF) zimski pohod. Kandidatov je kar nekaj, še vreme zrihtamo, pa bo.

LP, vencelj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA